Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mennyire meritek "szeretni" mások előtt a barátnőtöket/feleségeteket?
Arra gondolok, hogy például baráti társaságban vagy olyan helyen ahol többen vagytok ismerősökkel vagy akár ismeretlenekkel mennyire meritek kimutatni, hogy szeretitek az adott lányt?
Most nem arra gondolok, hogy nyilvánosan csókolózni meg fogdosni egymást, hanem szimplán hozzábújni és puszilgatni vagy ölelgetni ilyenekre.
A kapcsolat része, hogy mások előtt felvállalod, mások tudtára adod a viselkedéseddel is, hogy ő az én nőm, el a kezekkel tőle.
Ezért kezdenek el a párok eleinte kézenfogva járni.
Szerintem ez olyan erőltetett, mint a metrón való üntyürü büntyürü mucika macika dolog.
Nem értem, miért kell állandóan másokra erőltetni, meg kifele prezentálni ezeket. Ha barátokkal vagyok azért vagyok ott, hogy dumáljunk stb. Amit írtál, annak is megvan a maga helye meg ideje.
Amennyire jólesik. A feleségem, az összes valamit érő ember előtt mondtunk igent egymásnak, ALAPVETŐ, hogy szeretjük egymást mások előtt is, fogjuk egymás kezét, adok neki csokot, nem beszélek vele vagizásból úgy, mint aki csak leszopatta a kocsija hátsó ülésén.
A taknyos tiniknél menő ez a látszatviselkedés, akár leszarós, akár nyáltenger formában. Felnőtt emberek kinézik az ilyen pondrókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!