Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legfőbb hiba a barátnőtökben / feleségetekben?
Nincs nagyon alapja a kérdésemnek, én is nő vagyok, csak kíváncsi vagyok melyik férfi mit változtatna meg a párjában.
De csak hogy példát írjak, nekem a párom nagyon megfelelési kényszeres, mind munka, mind barátok, mind család és mind az én irányomba, így sokszor olyan szituációkba kerül, ami neki nem jó. (elvállal sokkal több plusz munkát hogy a főnöke ne panaszkodjon és hasonlók)
Tehát nehezen áll ki magáért, inkább csöndben megfelel mindenkinek és ettől néha besokall pár hónap után...
Nálatok milyen tulajdonságok vannak, amiket nehezen toleráltok vagy amiket megváltoztatnátok a másikban?
22L
A fő, hogy egyszerűen nem tud felnőni, döntést hozni és mindenben oda kell állnom mellé annyira lassú és önállótlan. A nem tetszését pedig csak sikítozva, káromkodva tudja kifejezni.
Ezen kívül amiket nem szeretek benne: lusta, kupis, nem mindig mos kezet wc után, van h 2 napig nem fürdik pedig fizikai munkát végez, valamint h képtelen egyszerre 1nel több dologra koncentrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!