Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, titeket zavarna ha a feleségetek/barátnőtök nagyságrendekkel többet keresne nálatok, sikeresebb lenne?
Egyáltalán nem zavarna a helyzet. Örülnék annak, hogy sikeres abban, amit csinál. Remélném, hogy szereti is csinálni.
Esetleg szóba jöhetne az is, hogy otthagyom a jelenlegi munkahelyem és teljes gőzzel a saját projektemen dolgoznék. :D
Csak azért nem összejönni egy nővel, azért nem vele maradni mert ő többet keres az egy baromság.
Csak tegyük fel, példaként:
A férfi keres 400.000 Ft-ot. A nő pedig 700.000 Ft-ot. Most akkor addig ne legyen együtt a férfi a nővel míg a férfi nem talál másik állást?
Ami zavarna, ha a siker számára az anyagi javak birtoklását jelentené(őszintén szólva ezt nem is értem), illetve szellemileg nem érne el egy olyan szintet, hogy felismerje, mindegy milyen márkájú egy autó, az csak egy vasdarab.Én törekszem a pénzügyi szabadságra, viszont ez a hozzá állás számomra olyan életet vetít előre, amiben szellemileg a másik fél nem kíván kiteljesedni, és az anyagi dolgok előtérbe helyezésével azok a valódi értékek, amikért szerintem érdemes élni, nem jelentenek számára semmit.
Persze ez csak az én nézőpontom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!