Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, titeket zavarna ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, titeket zavarna ha a feleségetek/barátnőtök nagyságrendekkel többet keresne nálatok, sikeresebb lenne?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy nem dörgöli az orrotok alá ezt a tényt, teljesen normálisan viselkedik, számlákat/bevásárlast felesben intézitek, nem szól bele te mire költöd a pénzed, es te sem szólhatsz bele abba, hogy ő mire költi a sajátját és a többi. Pl. Sokkal jobb autója van, márkás ruhák, kozmetikumok stb. Mennyire lenne ez elfogadható vagy zavaró számotokra?
2020. szept. 23. 15:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Jöhetsz ha keresel évi 1 milliárdot.

Nekem megvan az évi 10 misi. Ennél egy nagyságrenddel több a 100. Többesszámot használtál az minimum évi 1 milliárd. Eddig minden nőm csóróbb volt nálam. Te lennél a kivétel?

2020. szept. 23. 19:03
 12/13 anonim ***** válasza:

Semmi gond nem lenne. Az se volt gond soha amikor a töredékét kereste a párom mint amit én, miért lenne gond ha többet keresne?

Tán az lenne gond hogy aki már negyede annyit keres az is már olyan sznob hogy rosszul vagyok tőle, de ha nem ilyen akkor lényegtelen mennyit keres

2020. szept. 23. 20:03
 13/13 anonim ***** válasza:

Nálunk így van, én többet keresek. Viszont olyan nincs, hogy senkinek semmi köze a másik pénzéhez, és nekem bármiből is jobb van. Minden pénzünk közös, úgyhogy ugyanolyan szinten tudunk költeni. Senki se foglalkozik vele, hogy ki mennyit tesz bele havonta a kasszába, az összbevételt nézzük.

32N

2020. szept. 23. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!