Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez vajon őrültség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez vajon őrültség?

Figyelt kérdés
Megtetszett egy lány (fogorvos), már kicsivel több mint egy éve gondolok rá, eléggé rajongok érte. Tudom, hogy nem lehetne köztünk semmi, de pont megfájdult a fogam és nagy örömömre időpontot akartam hozzá foglalni, mire kiderült, hogy 200 km-re költözött és már más városban rendel. Lehet, hogy már soha nem fogom látni, és ezért arra gondoltam, hogy odautaznék. Őrültségnek tűnik, mert itt is el tudnának látni, sőt az egyik legjobb fogorvosi rendelő szomszédságában lakom, de akkor is megfordult a fejemben. Annyi kellemetlenség lenne az egészben, hogy utaznom kellene vonattal legalább 2 órát (odavissza 4et), de annyira látni szeretném őt.
2022. aug. 9. 08:20
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Igen, ez őrültség, de te tudod
2022. aug. 9. 09:19
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Nincs értelme
2022. aug. 9. 09:42
 3/9 A kérdező kommentje:
Nekem megérné az is, ha csak láthatnám.
2022. aug. 9. 13:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
De miért nem teszed azt, amit te akarsz? Amire te vágysz? Minek kérdezel meg random pár reményvesztett, korlátolt félős gyökeret a gyakorin? Mi lenne ebben az őrültség? Ez az őrület nektek? Ez a semmi? Hogy 4 órát utazik azért, akit látni akar? Húha, mi lesz ha megtörténik? Meglátod, jól vagy, beszélsz vele pár szót, bár már egy éve félsz lépni és nem teszel semmit, de hátha majd most tenni fogsz. Ennyi fosost. Ilyen kis korlátolt életet, mint ami nektek van. Vicc. :)
2022. aug. 9. 14:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha tudnátok én mit teszek a barátnőmért, a legnagyobb őrültnek tartanátok. Imádok a sok átlagember fölött lenni és megtenni azt amitől ti rettegtek. ;)
2022. aug. 9. 14:50
 6/9 A kérdező kommentje:
Azért nincs esélyem, mert én is nő vagyok, ő pedig valszeg nem biszex.
2022. aug. 9. 14:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Értem. Akkor is menj el, és nézd meg, és éld ki ami a vágyad. Tedd magad boldoggá. Ha itt kérdezel csak a lúzerektől fogsz választ kapni, max 1-2 jó tanácsot kapsz.
2022. aug. 9. 14:53
 8/9 A kérdező kommentje:
Igazad van, egyedül az a 4 óras vonatút tart vissza, amit egy fájó és fúrás után érzékeny foggal, lezsibbadt félarccal nem lenne a legkellemesebb megtenni.
2022. aug. 9. 14:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem, de megéri? Mit érzel? Nézd meg magadban a választ, mennyire vágysz és mire. Lehet nem olyan fontos neked, h ezt bevállald? Az sem gond, mert bármikor elmehetnél hozzá ürügy nélkül is, és elmondhatnád neki amit érzel, mindentől függetlenül, akkor is, ha ő nem biszex, és nem lesz pozitív reakciója. A te érzelmed számít és a te vágyad, h kiéld.
2022. aug. 9. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!