Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őrültség lenne pont most újra próbálni az exemmel?
Nem mondanám magunkat idősnek, 24 illetve 26 évesek vagyunk. Pontosan 10 éve ismertük meg egymást, nagy szerelem volt, aztán még nagyobb csalódás. Bár, voltak közös barátaink, teljesen eltávolodtunk egymástól, nem tartottuk a kapcsolatot. Neki ez idő alatt úgy tudom volt 2 hosszú kapcsolata meg néhány rövidebb, de elmondása szerint nem volt igazán boldog velük. Nekem is volt több rövidebb kapcsolatom illetve hosszabb is, sőt menyasszonyom is, akivel alig 3 hónapja szakítottunk. Eleinte rosszul viseltem, de most már örülök, hogy így történt. Úgy voltam vele, hogy most egy ideig nem is kell kapcsolat, jól jön egy kis nyugi. Aztán a közös barátok által feltünt ez a lány és teljesen összezavart. Külsőre ugyanúgy, mint anno, abszolút ideál számomra, nagyon tetszik. Mostanában gyakran tálalkozunk, elinte random dolgokról beszélgettünk, munka meg ilyesmi,de utána néha már szóba jött a múlt, volt egy kis nosztalgiázás is, de nem egyszerű eset. Mindig is olyan lány volt, aki nagyon közvetlen, kedves és humoros, de mégis kiismerhetetlen. Sokat beszélünk neten, állandóan ő jár a fejemben és biztos vagyok benne, hogy én is hatással vagyok rá. Azonban jelenleg van köztünk egy kis távolság (50km), amira még a munkánk is rátesz, nem egyszerű a találkozást megoldani. Nekem már eszembe jutott, hogy simán közelebb költöznék érte, de ő nem akarja, hogy eldobjam az itteni életemet, mert mi van, ha most sem működne a dolog. Kissé bonyolult a helyzet, de a kérdésem az lenne, hogy szerintetek van értelme küzdeni és újra kezdeni, úgy hogy 8 éve nagyot csalódtunk mindketten egymásban vagy pedig zárjak le vele minden kapcsolatot és felejtsem el. Nyilván itt, ahol élek is vannak olyan lányok, akik szimpik meg minden, de olyan biztos nincs, aki ilyen érzéseket vált ki belőlem, mint ő. Mit tennétek ebben az esetben?
26/F
Ezt csak te tudhatod.
Én személy szerint soha nem kezdtem újra ,ha abbahagytuk. Nekem ilyenek az elveim.És nem bántam meg,hogy mindig tiszta lappal kezdtem bele egy kapcsolatba.
Azt irod,nagy csalódás volt a vége.
Egyrészt a bizalom,ami megingott nehéz visszaszerezni.
Másrészt van egy keserű íze az egésznek,mikor úgy jön ki,nagyjából "hogy azóta mással nem volt jobb,akkor végülis jó leszel te is".
Ami nem feltétlen így van,de akár ez is kijöhet belőle.
És igaz,hogy azóta sokminden változott,te is,ő is,de mégiscsak ugyanaz a személy ő is,és te is.Nem vonatkoztathatsz el ettől.
Nem csinálhatsz úgy,hogy helló!Szia Xy vagyok!...
Egy próbát megér,8 év tényleg rengeteg idő. Attól mert akkor csalódtatok egymásba,nem törvényszerű,hogy megint fogtok. Lehet nem álltatok akkor készen egymásra,most pedig lehet igen :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!