Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek is pofátlanság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is pofátlanság?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel terveztük hogy 1 napra Ausztriába utazunk és a hátam mögött beszervezte az annyját is az utazásba úgy hogy még nem is találkoztam az annyjával soha

2022. máj. 20. 06:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Eléggé, mondanám neki hogy akkor menjenek ketten.
2022. máj. 20. 07:00
 2/13 anonim ***** válasza:
97%

Én is jártam így. A barátnőmmel megbeszéltük,hogy utazunk, amikor mentem érte ottvolt az anyja, mondom jónapot, valami gond van?

Jaaa, anya is jöhet velünk?

Persze,nyugodtan,nagyon jó lesz nekünk így. Elindultunk és bementem én is anyámért,hát nem volt felhőtlen a mosolya,de tartottunk egy kellemetlen anyák napját 200kmre otthonrol. Azóta szakítottunk, borzasztó önző nő volt, senki nem számított rajta kívül.

2022. máj. 20. 07:43
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
Pont azt csinálnám, amit egyes mondott. Nem is az anyja a probléma, hanem hogy a hátad mögött.
2022. máj. 20. 07:50
 4/13 anonim ***** válasza:
84%
Elég nagy pofátlanság.
2022. máj. 20. 08:49
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
igen szerintem is az
2022. máj. 20. 09:20
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha tippelnem kéne, nem pofátlanság, hanem meggondolatlan hülyeség. Úgy értem, nem szándékosan szervezkedett a hátad mögött, hanem impulzívan felmerült a dolog, és nem gondolta végig, hogy veled kéne tán megbeszéni először.

Ettől még szar, de mégis más probléma.

2022. máj. 20. 09:43
 7/13 anonim ***** válasza:
66%
Ostobasag, sunyisag, nagyon nem jo. Es into jel is. Ez most egy nap. De mi mindent csinalna ugyanigy az eletben.
2022. máj. 20. 12:30
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom 1 szobában is fogtok aludni mind a hárman...:D
2022. máj. 20. 13:38
 9/13 A kérdező kommentje:

Annyi kimaradt hogy kb fél éve nem láttak egymást

Csak nem értem miért pont most

2022. máj. 20. 21:23
 10/13 Oldfire ***** válasza:
Semmi gond ezzel. Szervezni kell egy kellemes hármast....anyukának is helyre rakni.
2022. máj. 21. 06:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!