Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez pofátlanság, vagy jó dolog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak..egy..csaj *-* kérdése:

Ez pofátlanság, vagy jó dolog?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy 4 hónapot jártam egy fiúval.

De az utóbbi egy hónapban,már kezdett kihülni a szerelem.

Most meg szakítottunk.

Három napja..De miközben jártam azzal a fiúval,egy másik fiú bevalta,hogy szerelmes belém

(én mondtam,hogy csak barátként szeretem).

És,hogy most szakítottam a barátommal,

lehet vele fogok összejönni.

De nagyon tetszik nekem,már akkor is tetsszett mikor a barátommal voltam.

Megtetszett..

Hisz a kapcsolatom kezdett kihülni,és nem beszéltem vele (azzal aki bevalta,hogy szerelmes belém,

de rá 1 napra elkezdtem vele beszélgetni,:) )

de mégis rosszúl esett ha más lánynak küldte a puszikat,s szíveket!

Nem tudom mit fogok tenni.

Lehet úgy mondani,hogy csak 3 hónapot jártam a volt pasimmal,az utóbbi nem számít,lesz**t engem,így én nagyon megutáltam.

És a másik fiúban minden megvan,ami a másikból hiányzik!

Szóval megpróbálom vele...

Szerintetek ez most baj,ő szeret engem,

és én is kezdem megszeretni.

A volt pasim meg,nem érdekel,utálom!

De nem túl korai ez,(egyébként kértem időt a pasitól,hogy nem mennek nállam olyan gyorsan a dolgok,hisz csak most szakítottunk a pasimmal..)

Normális véleményeket kérek szépen.. köszönöm :) :) :)

2014. márc. 10. 14:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Te életed, azt csinálsz amit akarsz, én korainak tartanám, mivel még csak most mentem szét. Egyik kapcsolatból belemenni a másikba lehet nem a legbölcsebb dolog.
2014. márc. 10. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!