Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondanátok a párotoknak, hogy az ne legyen pofátlanság?
Figyelt kérdés
Pár napja ábrándozva nézegettem egy ruhát és a párom felajánlotta, hogy megveszi nekem. Én örültem a szívességnek, már el is terveztem, hogy abban megyek az esküvőre, ahová meghívtak minket. Sajnos nem lenne rá pénzem megvenni magamnak, ezt tudja ő is. Lassan itt az esküvő (jövőhét) és azóta szóba se került, hogy valóban megvenné a ruhát. Nem merem neki mondani, hogy számítok arra, hogy tényleg megveszi ezzel betartva a szavát. Pofátlanságnak érezném felhozni neki. Picit céloztam, de észre se vette :(2021. júl. 22. 23:43
1/10 anonim válasza:
Küldj el két csinosabb szettet és kérdezd meg, hogy melyikre menj az esküvőre. Ha ezek után sem hozza fel a dolgot, akkor hazudott.
2/10 anonim válasza:
Miért lenne pofátlanság? A párod ne csak pofázzon, legyen FÉRFI, és vegye meg szépen, az IS a dolga.
3/10 anonim válasza:
Ő ajánlotta fel, akkor valljon színt hogy csak hantázott vagy tényleg komolyan gondolta. Célozgass erősebben a dologra, de NE követeld ki. Elválik tud-e rád rezonálni, vagy érdemes kicsit átgondolnod a "dolgokat".
4/10 anonim válasza:
Dragam,azt mondtad,h megveszed azt a ruhat nekem. Annyira orulok es koszonom! Meg nem erkezett meg! Melyik napra erkezik meg,h az eskuvore felvehessem??
B)
Dragam ,vedd meg nekem ezt a ruhat es maris kuldod a megrendeles linkjet kitoltve a cimedre.
C) Kitoltod a megrendelest es kered a kartyaadatait toltse ki.
5/10 anonim válasza:
2-es, nem a dolga egy kereső felnőttnek egy másik kereső felnőttet öltöztetni.
6/10 anonim válasza:
Én mondjuk szoktam kapni ruhát, cipőt ajándékba a férjemtől. De ez nem barter, hogy ha rendelsz nekem ruhát, kényeztetem a pöcsödet. Szép is lenne.
Amúgy az eredeti kérdésre: drágám, azt a ruhát venném fel az esküvőre, amit mondtál, hogy megveszed nekem. Szerinted ideér időben vagy még nem rendelted meg...?
Kb ezt.
7/10 anonim válasza:
6, de ha a másik kereső farkát kényezteti, akkor sem kell öltöztetni a másiknak az egyiket a pénzéből.
8/10 anonim válasza:
A ferfiak nem gondolatolvasók, nem fogja érteni a celzast még ha komolyan is gondolta hogy megveszi. Kerdezd meg hogy megveszi- e, mert ha nem mast kell keresni, szorít az idő. Ha nem veszi meg,akkor meg minek mondta.Persze mész másban nem dől össze a világ, de nem kell hitegetni. De valoszinu inkabb az van hogy eszebe sem jut, a pasiknak mashogy jar az agyuk.
9/10 anonim válasza:
Kb pont ugyanazt akartam írni, mint a 9-es. A célozgatás baromság, a férfiak nem nagyon értik. Mondd meg konkrétan, hogy ezt mondta, áll-e még az ajánlat, mert szorít az idő, ha nem, akkor sincs gond, keresel mást magadnak.
10/10 anonim válasza:
Szerintem már rég elfelejtette. Ilyenek a férfiak, nem érdeklik őket a ruhák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!