Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Őrültség családot alapítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őrültség családot alapítani bipoláris zavarossal?

Figyelt kérdés
2021. aug. 16. 14:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%
Nem nevezném őrülségnek. Felelőtlenségnek inkább. De erről szakembertől kapsz inkább adekvát választ.
2021. aug. 16. 15:01
 2/17 anonim ***** válasza:
83%
Nem annak nevezném, inkább úgy, hogy van jobb is.
2021. aug. 16. 15:01
 3/17 anonim ***** válasza:
17%

igen

nem

igen

nem

igen

nem

2021. aug. 16. 15:05
 4/17 anonim ***** válasza:
89%

Ismertem bipolárisosokat, volt aki meg is ölte magát, másik meg csak lelépett mindig külföldre a problémái elől menekülve.

Szomorú helyzet, de benne van a pakliban, hogy nagyobb valószínűséggel fogja elhagyni a családot így vagy úgy.

2021. aug. 16. 15:06
 5/17 anonim ***** válasza:
92%
Ha kezelve van és tünetmentes, akkor nem feltétlenül, de mindenképp jó lenne erről szakemberrel beszélni. Én nem vagyok képben a témával, de felmerülnek olyan kérdések, hogy terhesen szedheti-e a gyógyszerét, a hormonok befolyásolhatják-e az állapotát és persze mekkora az esély, hogy a baba örökli a hajlamot. Amíg ilyen és ehhez hasonló dolgokra nem tudjátok a pontos választ, ne vágjatok bele.
2021. aug. 16. 15:06
 6/17 anonim ***** válasza:
71%
Nekem volt pszichés problémával küzdő barátnőm, szedett gyógyszert, aztán elhagyta stb. Volt ott minden ami rossz. Én soha többet. Tanulj más kárából.
2021. aug. 16. 15:31
 7/17 anonim ***** válasza:
60%

Felelőtlenség.

1. Öröklődhet.

2. Ha nem öröklődik, csak szimplán kezeletlenül marad ez a zavar egy idő után, azzal a gyereked életét teheted pokollá.

2021. aug. 16. 15:32
 8/17 anonim ***** válasza:
39%

Őrültség!

Tapasztalat

2021. aug. 16. 15:41
 9/17 anonim ***** válasza:
16%

#5 miért feltételezed kapásból, h. a bipoláris itt a nő? erre utaló infot nem osztott meg a kérdező.

lehet a ffi is...

kérdező, pusztán amiatt nem tanácsolom neked, mert már a kérdésed is árulkodó, ahogy fogalmazol.

azzal, h. az "őrültség" kifejezést használod, sokat elmondasz magadról, pl. h. előítéletes vagy a mentális betegekkel szemben.

a párod mással jobban járnak.

2021. aug. 16. 15:41
 10/17 anonim ***** válasza:
Igen.
2021. aug. 16. 16:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!