Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őrültség családot alapítani bipoláris zavarossal?
Figyelt kérdés
2021. aug. 16. 14:59
1/17 anonim válasza:
Nem nevezném őrülségnek. Felelőtlenségnek inkább. De erről szakembertől kapsz inkább adekvát választ.
2/17 anonim válasza:
Nem annak nevezném, inkább úgy, hogy van jobb is.
4/17 anonim válasza:
Ismertem bipolárisosokat, volt aki meg is ölte magát, másik meg csak lelépett mindig külföldre a problémái elől menekülve.
Szomorú helyzet, de benne van a pakliban, hogy nagyobb valószínűséggel fogja elhagyni a családot így vagy úgy.
5/17 anonim válasza:
Ha kezelve van és tünetmentes, akkor nem feltétlenül, de mindenképp jó lenne erről szakemberrel beszélni. Én nem vagyok képben a témával, de felmerülnek olyan kérdések, hogy terhesen szedheti-e a gyógyszerét, a hormonok befolyásolhatják-e az állapotát és persze mekkora az esély, hogy a baba örökli a hajlamot. Amíg ilyen és ehhez hasonló dolgokra nem tudjátok a pontos választ, ne vágjatok bele.
6/17 anonim válasza:
Nekem volt pszichés problémával küzdő barátnőm, szedett gyógyszert, aztán elhagyta stb. Volt ott minden ami rossz. Én soha többet. Tanulj más kárából.
7/17 anonim válasza:
Felelőtlenség.
1. Öröklődhet.
2. Ha nem öröklődik, csak szimplán kezeletlenül marad ez a zavar egy idő után, azzal a gyereked életét teheted pokollá.
9/17 anonim válasza:
#5 miért feltételezed kapásból, h. a bipoláris itt a nő? erre utaló infot nem osztott meg a kérdező.
lehet a ffi is...
kérdező, pusztán amiatt nem tanácsolom neked, mert már a kérdésed is árulkodó, ahogy fogalmazol.
azzal, h. az "őrültség" kifejezést használod, sokat elmondasz magadról, pl. h. előítéletes vagy a mentális betegekkel szemben.
a párod mással jobban járnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!