Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináltam egy őrültséget, mi lesz a reakció szerintetek, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy kb.45 éves pasasba. Én 36 vagyok. Nem merek hozzászólni mikor látom, egyszer régebben beszéltünk. Folyton rá gondolok. Megtudtam, hol száll le hazafelé a vonatról, berugtam és lementem, persze nem volt ott. Lementem vagy 6 szor. Egyszer láttam, de csak néztük egymást nem mertem odamenni. Tegnap ismét lementem, de túlittam magam( amúgy nem iszok egyáltalán, tehát nem volt nehéz) és ahol ülni szokott összefirkáltam a falat a telefonszámommal meg a nevével hogy hívjon fel. Plusz elkezdtem törni zúzni.. Mi lesz a reakciója ha odamegy és meglátja?2020. jan. 18. 19:54
1/27 anonim válasza:
Az, ami mindenkinek:36 éves nőként fogalmam sincs,hogy tehetsz ilyen ostobaságot. És nem kérdés,hogy ezzel bizonyára nem fogod meghódítani. + mivel ott a telefonszámod még eljárást is indíthatnak ellened a falfirkáért.
2/27 anonim válasza:
Szerintem az lesz a reakciója, hogy meglepődik hogy össze van törve, zúzva minden. Én a helyében átadnám a rendőrségnek a telefonszámod, hogy elszámoltassanak.
De amúgy jézusom... Te az a fajta nő vagy akivel ha szakítanak kulccsal végighúzod az autót, ugye?
3/27 anonim válasza:
Jót nevettem, köszi.:) 16 vagy te, nem 36. Én 44/F vagyok, és ha rájönnék, ha te voltál, akkor mindent elkövetnék, h még véletlenül se ismerkedjünk meg.
4/27 anonim válasza:
Hát nem az eszedért szeretnek, az fix. Remélem feljelentenek rongálásért.
5/27 anonim válasza:
Be van kamerázva a hely nagyokos? Rongálás, garázdaság BTK...+ Ott hagytad a telefonszamodat is.
Amúgy biztos kamu.
6/27 anonim válasza:
Ismerős stílus: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
7/27 anonim válasza:
#6os nekem is ez a kérdező ugrott be a kérdésről, aki egy hajléktalannal szeretne összejönni.
36 évesen lehetne annyi értelem és tartás benned, hogy másképp intézed az ilyesfajta ügyeidet. Az ivászat és törés-zúzás töredék energiájával meg is szólíthattad volna az embert. Az miért nem járható út, mitől félsz ennyire?
9/27 anonim válasza:
Én megnéztem a másik kérdést is, most és más a véleményem. Ez nem értelmi kérdés, hogy 36 évesen lehetne több esze. Paranoid, zavart, szerintem jobb lenne egy szakember segítsége egy pszichológus. A saját érdekedben tedd meg mielőtt valami zűrbe kerülsz. Addig ne nagyon erőltesd ezt az ismerkedést se szerimtem míg ki nem tiszulnak a dolgok benned.
10/27 A kérdező kommentje:
Az nem az én kérdésem, de érdekes az egybeesés. Köszönöm a válaszokat!
2020. jan. 18. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!