Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csináltam egy őrültséget, mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csináltam egy őrültséget, mi lesz a reakció szerintetek, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy kb.45 éves pasasba. Én 36 vagyok. Nem merek hozzászólni mikor látom, egyszer régebben beszéltünk. Folyton rá gondolok. Megtudtam, hol száll le hazafelé a vonatról, berugtam és lementem, persze nem volt ott. Lementem vagy 6 szor. Egyszer láttam, de csak néztük egymást nem mertem odamenni. Tegnap ismét lementem, de túlittam magam( amúgy nem iszok egyáltalán, tehát nem volt nehéz) és ahol ülni szokott összefirkáltam a falat a telefonszámommal meg a nevével hogy hívjon fel. Plusz elkezdtem törni zúzni.. Mi lesz a reakciója ha odamegy és meglátja?
2020. jan. 18. 19:54
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Nem rá vagyok berágva amúgy hanem mondhatnám magamra. Ismerőst leküldtem tegnap, fotózza le mit műveltem.... agyrém. Ebből már jól nem jövök ki. Mintha egy kisgyerek irogatott volna pistikének a falra... ez mindenkinek megalázó volt.
2020. jan. 23. 02:10
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
#20, lehet, azt sem tudja már, hogy ki vagy? Páréve egy órás beszélgetés, ahol ő nyomul te meg hűtöd, hát nem tudom.
2020. jan. 23. 14:57
 23/27 A kérdező kommentje:
Utolsó. Nem pár éve , pár hónapja volt...
2020. jan. 24. 22:13
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
#23, bocs, de az nem volt világos. Nem elkedveníteni akarlak, de ez nem volt jó ötlet. A falat lefújtad már?
2020. jan. 25. 00:36
 25/27 A kérdező kommentje:
Utolsó! Igen , le is kellett csiszolnom. Tudom, nagyon debil ötlet volt. Még ha konszolidáltan írtam volna oda, de ez részegen nem ment....
2020. jan. 25. 17:39
 26/27 A kérdező kommentje:
Barátnőm szerint olyan volt mint egy horrorfilmben. Nem tudom látta-e, bár 4 - 5 napig kint volt, sajnos. Most diszkréten odarajzoltam egy kis szívet, miután végeztünk, kellett egy haver aki figyelte az embereket, mert ki tudja mit gondolt volna aki arra jön.
2020. jan. 25. 17:43
 27/27 anonim ***** válasza:

Kérdező rólad filmet lehetne csinálni :))

1. ne igyál

2. járj társaságba de ott se igyál

3. vannak kicsit flúgos pasik is, akikkel biztos hogy boldog leszel, ezt az ürgét felejtsd el, még nálad is veszélyesebb, neked egy kiegyensúlyozott férfi kellene aki alapból olyan stabil mint egy hegy, emellett enyhén flúgos.

4. ne igyál mert sajnáljuk szegény kukákat :)

2020. febr. 28. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!