Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináltam egy őrültséget, mi lesz a reakció szerintetek, mit csináljak?
Látod ez nem derült ki. Azért fogalmazz pontosabban, akkor nem gondolják azt hogy közveszélyes vagy.
Miért nem szólitottad meg? A másik, ha tudod hogy nem bírod az alkohol inkább ne igyál.
Utolsó. Azt gondolsz amit akarsz. Nem válaszoltok hanem ugyan azokkal jöttök. Kamukérdés, ez már volt itt, ugyan az írta, stb.
Igen, rájöttem, hogy nem fog felhívni :-/ Csak simán leégettem magam 🙄.
De azért biztosan lesz, aki felhív. Én nem olvasok falfirkákat, de ha látnék egy saját nevemre szólófelhívást, biztosan nem telefonálnék.
Volt már pár félőrült nő az életemben, köszi, nem hiányzik még egy.
17 vagyok. Pl. online sakkon játszottam párat egy magyar, de jó távoli nővel. Ráérős, 20 perces parti volt, közben dumáltunk egy kis cset ablakban. Szimpi volt ezért mailcímet is cseréltün, leveleztünk is. Jó fejnek láttam, később is sakkozgatunk.
Egyszerírtam neki 11 körül, hogylelépek, álmos vagyok. De fordult a program, mert facénkeresett egy régi barát, lefőtt a kávém, szóval éjfél után még visszaléptem a sakkra.
Másnaptól kezdve óhéber átkokkal, meg screenshotokkal árasztott el, hogy bizonyíték van, hogy hazudtam, mert nem mentem aludni. Hogy barom vagyok, mert nem értem meg, hogy nem a véletlen, hanem Jóisten hozott minket össze sakkozni, és mi vagyunk egymásnak teremtve...
Sok ugye?
Mostte is... 36 évesen látsz egpasit, ésazt mondod szerelmes lettél bele? Voltál te már szerelmes? Ő nem tett semmi rosszat, most meg berágsz rá, meg minden férfira? Nem túlzottak a reakcióid? Ezért óvakodnék egy ismeretlen nőt felhívni... csak egy síma dugás se érdekel annyira, de ki tudja, mi mással járna még egy ilyen kapcsolat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!