Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ÖTLETEKET várok Tőletek, hogy ki milyen őrültséget követett el annak reményében, hogy a szerelmét megszerezze?
Amikor őrülten szerelmes vagy egy illetőbe, és már azt hiszed, hogy minden remény elszállt, de mégis van valami, amivel sikerülhet.
És most nem kellenek azok a dolgok, hogy de hülye vagy felejtsd el és társai...
És írásos dokumentumokra sem vagyok kíváncsi, hogy milyen ütős szöveget lehetne feldobni, nem...az én emberem a tettek embere és nem a szavaké.
Ötleteket várok, hogy mit tudnék tenni. Bármire nyitott vagyok, BÁRMIRE!
Úgy tűnik nekem ha nem vagy a tettek és szavak embere akkor mit lehet tenni?
Kevés az infó hogy mi van köztetek vagy mi volt, ha egyáltalán volt vagy van. Egyáltalán fiú vagy? Vagy te vagy a lány? Ez sem mindegy mert így nem tudunk segíteni.
Ebben a helyzetben kell elengedni az illetőt.Aztán keresni egy olyan lányt akivel az első perctől flottul mennek a dolgok.
De ha ez nem opció akkor marad a jó öreg kloroform+pince megoldás 😂
26 éves nő vagyok.
Akart engem a férfi aztan iszonyat hirtelen valami megváltozott és nem akart. Engem nem hagy nyugodni a tudat és nagyon szeretem őt. Bizonyítani akarok akkor is ha beledöglök
Pszichológust neked! Te inkább őrült vagy, mint szerelmes vagyis nálam nem itt kezdődik a szerelem.
Egyébként meg ha erőlködéssel, játszmákkal, meg praktikákkal kell elérned, hogy a másik akarjon téged, akkor nem ő a megfelelő. Tudom, hogy nehéz ezt elfogadnod, de egyszer majd belátod, hogy bizony azoknak van igazuk, akik azt mondják, hogy lépj túl rajta, mert a görcsös akarásból sose született még semmi jó. Helyette inkább vehetnéd lazábban a dolgot, mert hidd el, hogy a másik is megérzi ezt, hogy mennyire akarod őt és ha ő nem így érez, akkor csak még inkább eltávolodik tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!