Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meg volt gyôzôdve, hogy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg volt gyôzôdve, hogy csak barátok vagyunk. ?

Figyelt kérdés

Szóval két éve ismertem meg ôt egy ösztöndíjon külföldön és borzasztóan jól érzem magam a társaságában, de nagyon ritkán találkoztunk mióta hazajöttünk.

Én viszont az idôk során nagyon megkedveltem, és mivel nagyon nehezen jön össze egy találka, megírtam neki egy kisebb wall of textben, hogy lát e akár most, akár a diploma után többet a kapcsolatunkban, mint erasmusos ismerôs.

Azt a választ kaptam, hogy meglepte és meg volt gyôzôdve arról, hogy barátok vagyunk.

Hogy reagáljak erre? Abandon ship teljesen, vagy megírjam, hogy nem fogom akkor elhívogatni, ha semmiképp sem tud többet elképzelni a barátságunkban?

Sok infó talán hiányzik innen, szívesen megválaszolok fekete foltokat.

2022. aug. 8. 18:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha csak úgy hagyta és semmi többet nem írt utána ami arra enged követleztetni, hogy több is ok a részéről, akkor nem lát benned semmit, max a pnád. 25N
2022. aug. 8. 18:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Ferfi vagyok. 26, ô pedig 23 N
2022. aug. 8. 18:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Írj a foltok miatt!
2022. aug. 8. 18:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de a hunglish elég cink.
2022. aug. 9. 01:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!