Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi 'dobja meg' a kapcsolatotokat? Mi benne az extra?
Végre valaki, aki felismeri mire van szükségem és tesz érte. Nem lamborghinire gondolok hanem apró figyelmességre.
Pl 30+ kilós fogyásom után találkoztunk és testkélzavaros voltam. Annyit dícsért és tenyleg őszintén, hogy 3 hét alatt kijöttem belőle.
Egyszer említettem hogy mennyire szeretem a teljes kiőrlésű toast kenyeret, de ritkán eszem. Azóta rendszeresen azt vesz, hogy ha na vagyok, ez lehessen a guilty pleasure.
Szóval tényleg ilyen apróságok amik összeadódnak, amitől fontosnak egyenlőnek és nőnek érzem magam.
Nagyon szeretem
Mi nagyon játékosak vagyunk. Vannak kialakult kis játékaink, alapból sokat szívatjuk egymást. Például a földszinti liftajtó belsején lévő FSZ felirat betűi közé egy jópofa ember felvésett egy A betűt. Ezzel kapcsolatban kialakult az a játékunk, hogy amikor megérkezünk a földszintre, és elhúzódik a belső ajtó, ezáltal pedig meglátjuk a feliratot, az nyer, aki hamarabb mondja, hogy "Ott vagy!". Értelemszerűen a másik a f.sz. :D
De olyan is volt már, hogy kaptunk egy rakat egyesével becsomagolt zselés cukrot, amit kiborítottam a kanapéra, kb. 5 perc múlva pedig nekem már a kanapé mögött volt a bázisom, a férjemnek pedig kinn a konyhában, mert nagy csata alakult ki. Csak úgy csattogott férjemen a cukor, mikor berongyolt a csatatérre összeszedni a szétdobált cukrokat. :D Lépcsőn is mindig versenyzünk, ha pedig PS-ezés, társasozás van estére betervezve, akkor már nap közben megy egymás oltogatása. :D A baráti körünkben lévő pároknál ez a fajta dinamika hiányzik, így én ezt látom "extrának" a mi kapcsolatunkban.
Kb a hírünk. Mindkettőnket bőven többen ismernek mint akiket mi ismerünk. Persze tele olyanokal is akik rosszindulatúak vagy minket fúrnanak. Nálam pl sok az elutasított srác, akik utálnak és ezert r.bancoznak, a női körök meg nagyon irigyek.
Barátomnak meg veszélyes hírvan sokan tartanak tőle nagyon, és rengetegen barátai nagyon széles a kapcsolatrendszere, ő nagyon rosszfiú is(de magyar de mint a kaméleon), és rolam is csak rosszakat hall, neten millios a nézettségem is.
Mérhetetlen magas köztünk az összetartás. Olyan: ha kell, ketten együtt mindenki ellen típusú.
Azért neha rosszul esik még ma is ha pl bemegyek egy számomra teljesen idegen helyre, már ott is tudják hogy na én vagyok az x nek a nője. Mikozben nekem meg gőzöm sincs a helyről az ott levőkről, pultosokról senkiről. De már megy az info mindenhova, hogy en xy ott voltam.
Én nem tudok semmit nekem be se mutatkoznak de rolam meg azt is tudja mindenki jóformán milyen bugyit hordok kivel járok stb. Néha borzasztó érzés. Mintha vmi primitív faluban élnénk, közben pedig nagyon nem.Párom nyugtatgat sokszor hogy dehát ezt tudtam eddig is, vele is ez van. Köszöngetnek neki meg ölelgetik olyanok, hogy neki gőze nincs ki az.
Nem celebség
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!