Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 km-re lakok a varostol. Miert nem hozott még soha haza?
A varos ahol engem a buszom le tesz, 35 km-re van. Ő a varostol 24 km-re lakik. Nem egy iranybol megyunk. Ha otthonrol elindul a varosba ahol talalkozunk, es a vegen haza hozna az minden talalkozas alkalmaval 50 kilometer lenne kb...nem varom el hogy minden alkalommal haza hozzon hiszen az rengeten penz lenne soha nem varnek el ilyet tole. De az hogy egyszer sem hozott még haza egyre rosszabbul esik nekem
Talalkozunk aztan a talalkozo utan ki visz a buszomhoz, felszallok es egy ora mulva haza erek, ő meg 20 perc alatt otthon van. Még nagyon az elejen vagyunk, de tenyleg olyan nagy dolog lenne ha felajanlana hogy haza hoz? Eppen most kene bevagodnia nalam, nem?
Nem mondom hogy mindig elvarnam, mert nem! DE! Soha nem akar haza hozni
Hogy akarja igy, hogy a baratnoje legyek?
A benzinpenz miatt nem akar haza hozni?
Mi az hogy semmi?
Ez a fiu nem miliomos normal eletet el 23 eves. Soha nem engednem hogy mindig haza hozzon, csak az zavar hogy soha nem hozott
Pedig amugy kapcsolatot szeretne tolem, en nem kotom ahhoz hogy nrm akar bevagodni. Nincs felesleges penze szerintem, amivel nincs is semmi baj
Miert ne lehetne jo kapcsolat?
Mert nem merem neki mondani hogy hozzon mar haza egyszer? Uristen
7.
Ez csak a tipikus gyakoris nagyotmondás esete, amikor végig sem gondolja az egyén, csak szájaskodik. Kb. mint régen a kocsmában, csak itt elegánsabb a légkör.
6-osnak "Még nagyon az elejen vagyunk"
"nem merem neki mondani hogy hozzon mar haza egyszer" - miért nem mered megkérni, ha téged zavar, hogy nem visz haza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!