Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 35 km-re lakok a varostol....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 km-re lakok a varostol. Miert nem hozott még soha haza?

Figyelt kérdés

A varos ahol engem a buszom le tesz, 35 km-re van. Ő a varostol 24 km-re lakik. Nem egy iranybol megyunk. Ha otthonrol elindul a varosba ahol talalkozunk, es a vegen haza hozna az minden talalkozas alkalmaval 50 kilometer lenne kb...nem varom el hogy minden alkalommal haza hozzon hiszen az rengeten penz lenne soha nem varnek el ilyet tole. De az hogy egyszer sem hozott még haza egyre rosszabbul esik nekem

Talalkozunk aztan a talalkozo utan ki visz a buszomhoz, felszallok es egy ora mulva haza erek, ő meg 20 perc alatt otthon van. Még nagyon az elejen vagyunk, de tenyleg olyan nagy dolog lenne ha felajanlana hogy haza hoz? Eppen most kene bevagodnia nalam, nem?

Nem mondom hogy mindig elvarnam, mert nem! DE! Soha nem akar haza hozni

Hogy akarja igy, hogy a baratnoje legyek?

A benzinpenz miatt nem akar haza hozni?

2022. júl. 28. 21:53
A kérdező szavazást indított:
Nem akarja benzinkoltsegekbe verni magat
Mas oka van (indokold meg)
Nem akar bevagodni
15 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
63%
Kisangyal, az 100km, nem 50. Neki haza is kell menni.
2022. júl. 28. 21:55
 2/22 anonim ***** válasza:
72%
Valószínűleg nem taxis, neked pedig van szád, megkérheted rá. Vannak emberek akik nem szolgalelkűek.
2022. júl. 28. 21:56
 3/22 anonim ***** válasza:
42%
akinek ennyire nincs pénze benzinre, annak nem való az autó. amúgy meg nem érdekeled eléggé. Párom is 35km re lakik tőlem. Simán elmegyek érte, áthozom, majd haza is viszem. 140km.. ez semmi.
2022. júl. 28. 21:58
 4/22 anonim ***** válasza:
69%
Mindegy, hogy penz vagy empatia hianyaban szenved, jo kapcsolat ebbol nem lesz.
2022. júl. 28. 21:59
 5/22 A kérdező kommentje:

Mi az hogy semmi?

Ez a fiu nem miliomos normal eletet el 23 eves. Soha nem engednem hogy mindig haza hozzon, csak az zavar hogy soha nem hozott

Pedig amugy kapcsolatot szeretne tolem, en nem kotom ahhoz hogy nrm akar bevagodni. Nincs felesleges penze szerintem, amivel nincs is semmi baj

2022. júl. 28. 22:00
 6/22 A kérdező kommentje:

Miert ne lehetne jo kapcsolat?

Mert nem merem neki mondani hogy hozzon mar haza egyszer? Uristen

2022. júl. 28. 22:00
 7/22 anonim ***** válasza:
69%
#3 Minden nap? Ki vagy tömve.
2022. júl. 28. 22:01
 8/22 anonim ***** válasza:
65%

7.

Ez csak a tipikus gyakoris nagyotmondás esete, amikor végig sem gondolja az egyén, csak szájaskodik. Kb. mint régen a kocsmában, csak itt elegánsabb a légkör.

2022. júl. 28. 22:02
 9/22 anonim ***** válasza:
83%
Első két randira tömegközlekedéssel mentem. Harmadik randi nálam volt. Másnap mondtam a páromnak hogy kiviszem a vonathoz. Menet közben meggondoltam magam inkább hazaviszem. 150 km oda 150 vissza. És este indultam dolgozni. ( 500 km) nem azért vittem haza mert nem tud tömegközlekedni, hanem mert azt az időt is vele tudtam tölteni.
2022. júl. 28. 22:07
 10/22 anonim ***** válasza:
76%

6-osnak "Még nagyon az elejen vagyunk"

"nem merem neki mondani hogy hozzon mar haza egyszer" - miért nem mered megkérni, ha téged zavar, hogy nem visz haza?

2022. júl. 28. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!