Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha nem hoz haza randi utan az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem hoz haza randi utan az szerintetek rendben van? Fel orara lakom.

Figyelt kérdés

1 ora az ut nekem

Felora max kocsival. Este talalkozunk. Ha nem hoz haza, rosszul fog esni.

2022. júl. 15. 23:53
 1/8 A kérdező kommentje:
Erdekelne hogy nektek mi a velemenyetek rola
2022. júl. 15. 23:53
 2/8 anonim ***** válasza:
49%

Illendő lenne

Én hazavinnélek

2022. júl. 16. 00:04
 3/8 anonim ***** válasza:
64%
Nem várnám el, de igen, ez lenne a normális, hogy felajánlja.
2022. júl. 16. 00:11
 4/8 anonim ***** válasza:
25%

Első randevú az illetővel? Vagy egész eddigi életedben a legeslegelső randevúd lenne valakivel?

Szüleid elvárják, hogy kifejezetten jómódú párod legyen? Vagy annak a látszatát kellene kelteni?

Ez egyébként vidék/falu lenne? (Ott szoktak nagyon pletykálkodni az emberek, hogy ki milyen földi javakkal rendelkezik...)

Ezeket nem bántásból írom, hanem azzal a határozott céllal, hogy mások is tudjanak segíteni a helyzeteden. Egy kicsit könnyebben megvilágosodjon, hogy milyen ALAPÉRTÉKEK számítanának a Te esetedben.

2022. júl. 16. 00:12
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
Nem várnám el, de örülnék neki. Ha be akarna vágódni, valószínűleg felajánlaná.
2022. júl. 16. 00:48
 6/8 anonim ***** válasza:
71%
Van autóm! De első randin, (amig randiztam, mert már vőlegenyem van) első randin eljött értem, elvitt a randi helyszinre, majd onnan haza is vitt! Ez eléggé alap kéne hogy legyen....
2022. júl. 16. 06:26
 7/8 anonim ***** válasza:
53%

Aki hazavisz, az többnyire azért teszi, mert be is akar menni, és reméli, hogy szex lesz. Ráadásul egy idegennel leszel összezárva egy autóban. Nekem volt már ebből rossz tapasztalat. A randin teljesen normális volt, a kocsiban meg elkezdett fogdosni. Aztán a házunk előtt alig tudtam kijutni a kocsiból. Utána hetekig járt oda. Előbb győzködni, hogy adjak egy esélyt, utána meg szídni.

Azóta nálam aranyszabály, hogy addig azt se tudhatja, hol lakok, amíg nem ismerem meg jobban.

2022. júl. 16. 07:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha most találkoztok először és nem valaki ismerőse, akkor nem is szeretném, ha tudná, hogy hol lakom.
2022. júl. 16. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!