Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, szerintetek miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szerintetek miért nem visz haza a barátom?

Figyelt kérdés

Több, mint fél éve vagyunk együtt barátommal, de még nem vitt haza bemutatni a szüleinek.

Mindig nálunk vagyunk, ő már ismer nagyjából mindenkit a családomból.

Két faluval laknak tőlünk, látásból ismerem a szüleit, tudom hol laknak(tehát nem szerény körülmények között, az biztos nem ok)

Szülei tudnak rólam, mert 3 hete amikor utazni voltunk párommal, küldött nekik közös fotót nekik és anyukája sokszor küld nekem sütit.

Előző kapcsolatánál nagyon hamar hazavitte a csajszit és nagyon csúnyán végződött a kapcsolat 3-4 hónap után.

Én erre is gondoltam ez az ok.

Hamarosan lesz anyukája szülinapi bulija, de egy szóval nem mondta még, hogy elhívna.. viszont úgy érzem az kicsit rosszul esne már.

Kicsit olyan mintha távol akarnak tartani a családjától.

Mindezt leszámítva nagyon jól megvagyunk és jól alakulnak a dolgok, de már nagyon jól esne, megismerni a szüleit legalàbb.

Barátom 29 éves és sokszor mondja, hogy velem képzeli egy a jövőt.

Szerintetek?

2022. máj. 22. 17:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kérdezd meg...
2022. máj. 22. 17:23
 2/14 A kérdező kommentje:
Igen, szeretnék vele erről beszélni, csak egyelőre nem tudom, hogy hozzam szóba .
2022. máj. 22. 17:31
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

2-es Ezen mit kell gondolkodni?

Drágám, szívesen megismerném a szüleidet. Nincs kedved egyszer elvinni?

Ha meg velük lakik, akkor egyszerűen azt, hogy szívesen elmennél már hozzá, mert eddig csak nálad voltatok.

2022. máj. 22. 17:42
 4/14 anonim ***** válasza:
24%
Kb. mert feleség meg 2 gyerek várja otthon.
2022. máj. 22. 17:49
 5/14 A kérdező kommentje:
Szüleivel él még kedves 4-es
2022. máj. 22. 17:51
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tök fura, hogy ilyeneket nem lehet simán szóba hozni a párod előtt.
2022. máj. 22. 17:53
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyenesen kérdezz rá. De inkább jobb ha azt mondod, hogy szeretnéd végre megismerni a szüleit, pont jó alkalom lenne pl az anyja szülinapja. Erre valamit úgyis reagálni fog, ha kihátrál, rá tudsz kérdezni, hogy miért.
2022. máj. 22. 17:59
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
4-es vagyok. Aha persze....Nem vagy te egy kicsit naív?
2022. máj. 22. 18:02
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor voltam ilyen helyzetben, amikor az egyik exem egyáltalán nem velem tervezte a jövőt, csak áltatott ilyen dumákkal. Én is pont fél év után kérdeztem rá, hogy mikor szeretne bemutatni az édesanyjának, ugyanis ő már rendszeres vendége volt a családunk összejöveteleinek. Felvitt magukhoz, de érezhető volt, hogy csak muszájból.
2022. máj. 22. 18:18
 10/14 anonim ***** válasza:
Amiért én sem vittem haza a barátnőmet: nem nézett ki olyan jól, nem voltam rá büszke.
2022. máj. 22. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!