Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek miért nem visz haza a barátom?
Több, mint fél éve vagyunk együtt barátommal, de még nem vitt haza bemutatni a szüleinek.
Mindig nálunk vagyunk, ő már ismer nagyjából mindenkit a családomból.
Két faluval laknak tőlünk, látásból ismerem a szüleit, tudom hol laknak(tehát nem szerény körülmények között, az biztos nem ok)
Szülei tudnak rólam, mert 3 hete amikor utazni voltunk párommal, küldött nekik közös fotót nekik és anyukája sokszor küld nekem sütit.
Előző kapcsolatánál nagyon hamar hazavitte a csajszit és nagyon csúnyán végződött a kapcsolat 3-4 hónap után.
Én erre is gondoltam ez az ok.
Hamarosan lesz anyukája szülinapi bulija, de egy szóval nem mondta még, hogy elhívna.. viszont úgy érzem az kicsit rosszul esne már.
Kicsit olyan mintha távol akarnak tartani a családjától.
Mindezt leszámítva nagyon jól megvagyunk és jól alakulnak a dolgok, de már nagyon jól esne, megismerni a szüleit legalàbb.
Barátom 29 éves és sokszor mondja, hogy velem képzeli egy a jövőt.
Szerintetek?
2-es Ezen mit kell gondolkodni?
Drágám, szívesen megismerném a szüleidet. Nincs kedved egyszer elvinni?
Ha meg velük lakik, akkor egyszerűen azt, hogy szívesen elmennél már hozzá, mert eddig csak nálad voltatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!