Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Holnap jön haza a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap jön haza a barátom mivel várjam? Hogy készüljek?

Figyelt kérdés

Munka miatt külföldre kellett utaznia 3 hétre.

Már nagyon nagyon hiányzik és várom hogy haza érjen, aludni sem tudok 🙄 csak gondolkodok mit főzzek neki mit vegyek fel ilyenek.

Délután 3 körül ér haza.

2021. jún. 7. 23:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted tudjuk, mit szeret a párod? Vagy milyen ruhák vannak a szekrényedben?

Főzd meg a kedvencét, biztosan te is hiányzol neki, felesleges részleteken agyalni, úgyis az lesz a lényeg, hogy együtt lesztek.

2021. jún. 7. 23:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én tudom, hogy az én párom mire vágyna, de biztos vagyok benne, hogy ezt nem lehet bárkire átkonvertálni. Ennyire elfelejtetted 3 hét alatt?
2021. jún. 7. 23:32
 3/4 anonim ***** válasza:
64%
Borotvált pinával.
2021. jún. 7. 23:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Neked kell tudni. Ha például olyan típus, aki ilyenkor fáradt és csak ledőlne a kanapéra, akkor ne készülj semmivel, hogy ne érezze magát kellemetlenül hogy még figyelnie is kell. Ha szereti a meglepiket, főzhetsz egy vacsit, esetleg gyertya az asztalon szép teríték. Ruhából meg ha nagyon kiöltözöl, esetleg kellemetlenül érezheti magát, hogy utazós cuccban lesz. Pl egy egyszerű nem túl fenszi pamut ruhát
2021. jún. 7. 23:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!