Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mire és mennyit vártál,mire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire és mennyit vártál,mire férjed,párod megcsinálta végre?

Figyelt kérdés

láttam egy vicces posztot(persze már ismertem),hogy a férfi megcsinálja amit kell,nem kell félévente elismételni neki :P párod miket halogatott,vagy exed,és végül mennyi idő telt el?

ezeket tényleg nem tudtam megcsinálni,mert túl magas,vagy fizikailag nehéz:

5 éve lakunk az új házunkban. a konyhában a csövekről drótok lógtak le.beköltöztünk,de 3 év után szedte le :P

nem sürgős ügy,de a magándoki amikor kérte,hogy hivja vissza időpontért,azóta már 7 hónap eltelt,és neki kellhívnia :P

kocsit szerelőhöz vinni-már 5 hónapja :P

télen konyhában,folyosón penísz lesz a sarkokban fent,mindig 3 hónap eltelik mire letakarítja...(nem érem el)

a lenti műhelyben pakolást már évek óta nem kérem,mert nyáron nem tudok bemenni a pókoktól(ő nem fél csak nem pakol),tehát már télen felhozom ami kell lentről,mert nyáron nem tudok bemenni érte.eleinte lepóklászott nekem,és bent a házban is a plafonnál,de már nem is kérem,eltelnek úgy a nyarak,hogy a pókok fent vannak végig :P

ha megkíván egy ételt amit csak ő tud jól csinálni,azt én nem,mindig eltelik 3-4 hónap mire tényleg megfőzi magának :P

a konyhaszekrényt egy haver segítségével fel akarják fúrni a felső polcokat,már 3 éve...de végül mindig buliznak :P

exem a jogsit kezdte,vezetés órákat halogatta,majd sose fejezte be.(ismerőstől tudom,hogy 10 év után se.pedig 100 ezret kifizettünk rá akkor..)

tegnap 07:38
 1/6 anonim ***** válasza:
67%

Úúristen! Ettől a férfi tipustul mentsen meg a jóisten!!!

Ez kuka...ehhez miért mentél hozza? Gratulálok, jó választás.

Remélem gyereket is akartok, és akkor onnantól az is, meg minden más is a te dolgod lesz.

Nemtörődöm, jóvanazúgy,

100 ezret? Az semmi. Most fél misi egy jogsi, uh. gondolom nem is lesz neki. Ne haragudj, de szerintem válj el.... ez csak rosszabb lesz.

tegnap 08:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk még mindig kint van fa... 🤣
tegnap 08:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt és nem is lesz ilyen párom.
tegnap 08:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 1 napnál tovább semmire sem vártam, mindent megcsinálni, amit megígér/megkérem rá.
tegnap 10:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Lakást kiadni albérletbe. Alapvetően ő szerette volna intézni, kb 1 évig állt parlagon, mire meguntam, elkértem tőle a fényképeket és feltöltöttem ingatlan.com-ra. 3 nappal később már volt bérlőnk.

Régi autóktól megszabadulni: még az első autója is ott pihen anyósom kertjében. Mint valami gyűjtő. Legalább a forgalomból kivonta, talán két éve, de addig fizette rá a biztosítást is meg párévente elvitte műszakiztatni. Kb 20 éve az övé. A második autója ugyanez, csak az még forgalomban van, állítólag el akarja adni, csak előtte még elvinné szerelőhöz helyrepofozni. Kb 7 éve ezt hallgatom.

Ezekhez hasonló apróságok. Én is ilyen vagyok, nem tudom hibáztatni érte. Amikor kiköltöztünk az előző lakásunkból, akkor 5 év után először lemostam a benti ajtókat. Kb 10 percembe telt, előtte meg néztük évekig a gyerekek firkálmányait és maszatos kéznyomait. Szóval nem igazán van jogom ítélkezni, ezek ilyen apróságok igazából a mindennapi életünkre ártalmatlanok. A gyerekek körül meg az alap dolgokban teljesen rendben van, tettrekész, számíthatok rá, jó társ. Csak ugyanolyan lusta here, mint én magam, látod, így kell párt választani, összeillünk :D

tegnap 10:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Ilyenkor mindig rájövök, hogy milyen szerencsés vagyok. Az én férjem szeret mindent azonnal megcsinálni. Inkább én vagyok a halogatós. Ő aztán tudna egy hosszú listát írni rólam. Teljesen jogosan.
tegnap 16:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!