Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik nemnek éri meg kevésbé a párkeresés?
Szerintem is a nők. Azok remekül el vannak egyedül is.
Férfit viszont egyet se ismertem eddig olyan egyedülállót, akinek az anyja ne főzött, mosott volna rá, ha közel laktak, akar naponta is.
Ha távol akkor meg vitte a szennyest.
Nőnél ilyenről még nem hallottam.
tegnap 18:26
A nők vannak még jobban férfiak nélkül.
tegnap 18:26
#1 pedig nőben is van ilyen sok. Nálunk az utcából kirepült a leányzó a családi házból.. szülők vettek neki egy bp-i lakást. Az anyja minden hétvégén megy hozzá immáron már 10+ éve, hogy mosson, főzzön, takarítson neki.
tegnap 18:28
A nők. Főleg, hogy válás után többnyire nálunk maradnak a gyerekek is. Nem vagyunk magányosak, nincs egyedül töltött ünnep, mindig van okunk kimozdulni, más szülőkkel találkozni.
Sok egyedülálló férfinak egyáltalán nincs emberi kapcsolata, barátok se. Maximum kollégák, de az se olyan.
Mi nők jobb szociális képességekkel rendelkezünk.
A szexet meg jobban tudjuk nélkülözni. De szerintem a maszturbáció is nekünk kielégítőbb.
tegnap 18:34
4-normal esetben válás után félévben nevelik a szülők a gyereket, szóval azért az apa is találkozik a gyerekeivel.
tegnap 18:37
Statisztikailag a szingli nők sikeresebbek, és tovább is éknek, mint azok, akik párkapcsolatban vannak. A férfiak esetében fordított a helyzet.
Szerinted kinek éri meg jobban?
tegnap 18:42
Egyértelmű, hogy a nők sokkal jobban viselik az egyedüllétet. Tudnak élni szex nélkül, hosszú távon is minden gond nélkül. A környezetük, lakásuk sem válik egy koszfészekké, ha egyedül maradnak. Saját magukra is igényesek maradnak szingliként is. A férfiak meg kábé úgy érzik minek élnek egyáltalán, ha nincs nőjük.
tegnap 18:48
50 éve, vagyis 16 éves korom óta van mellettem nő. Szeretem, hogy széppé teszik az életemet, és igénylem is ezt. A jelenlegi párom 26 éve a feleségem, szereti a gondomat viselni, időnként kényeztetni. Most combnyaktörésből lábadozok, asszonykám szeme egyfolytában rajtam, lesi minden kívánságomat. Nekem nagyon megérte párt keresni.
tegnap 19:04
Azoknak éri meg kevésbé, akik nem panaszkodnak, ha nincs. Ha teszem azt az egyik nem alakítana egy rakás szektaszerű online csoportot ami a tarskeresési sikertelenségük körül forogna, és visszasírná a "régi szép időket amikor még könnyebben belement az ellenkező nem a kapcsolatokba és házasságba" akkor feltehető, hogy nekik jobban megéri a párkapcsolat, és többet veszítenek a hiányával.
tegnap 19:05
Kezdetben talán a nők, de jellemzően a nők esnek pánikba, hogy gyereket szeretnének, amihez nyilván kell egy partner. A férfiak gyakrabban megvannak e nélkül, ami azt jelenti, hosszabb távon már a férfiak lennének meg jobban...
tegnap 19:06
Kapcsolódó kérdések: