Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Melyik nemnek éri meg kevésbé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik nemnek éri meg kevésbé a párkeresés?

Figyelt kérdés
Mindkettő nem panaszkodik a másikra. Melyik nem lenne jobban meg a másik nélkül. Szerintem a nők.

tegnap 18:22
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

A férfiak profitálnak többet a párkapcsolatból, tehát nekik éri meg jobban keresni.

A nőket nagyon sok esetben sajnos tönkreteszi a párkapcsolat /házasság, főleg ha gyerek is születik.

Ahogy észrevettem, egyre több a tudatos szingli nő pont emiatt.

ma 11:43
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki egy jó kapcsolatban él, az mindkét fél számára boldogító és előnyös lehet. Ha a kapcsolat rossz, az jobban tönkreteheti egy nő életminőségét, mint egy férfiét, mert általában több energiát fektet bele.

A nemek összeugrasztása és már megint ez, hogy ki profitál (!) többet egy olyan dologból, aminek érzelem alapúnak kellene lennie, nem lehetne inkább arra törekedni, hogy a megfelelőt választani, és vele jó kapcsolatban élni?

Egyébként én mindkét esetre láttam példát. Vannak ugyanúgy kapcsolatfüggő és boldogtalan, neadjisten kényszerkapcsolatban tengődő "élősködő" nők is, és vannak tényleg magukkal egyensúlyba levő, normális életvitelű de mégis egymagukban élő férfiak. Ugyanúgy közösségbe járnak, alkalmi kapcsolatokba keverednek, és a hobbijuknak élnek, az teszi őket boldoggá. Attól hogy ti a saját szűkebb körötökben mit láttok és hallotok, még nem az lesz az általános, főleg nem egy teljes nemre. Szóval azért is próbáltam most ellenpéldát hozni. A ti példáitokat is elfogadom természetesen, csak ne kezeljük egyik nemet se ilyen általánosítva, mert az ritkán vezet jóra.

ma 13:24
 23/23 anonim ***** válasza:
Egy jó párkapcsolat mindkét félnek jobb, mint az egyedüllét. A rossz párkapcsolat meg rosszabb. Ettől függetlenül társadalmi elvárások, anyagi kényszer miatt sok ember ragad benne kapcsolatokban.
ma 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!