Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Leghosszabb idő szex nélkül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leghosszabb idő szex nélkül?

Figyelt kérdés

Nálunk sosem marad ki egy hétnél több idő

Nem vagyunk annyira aktivak mint a kapcsolatunk elején de azért heti/ 1-2 megvolt

Most kicsit őssze kaptunk 3 hete nem volt köztünk semmi.

Több a munka is .

9 éve élünk egymás mellet 30 éveinkbe vagyunk 2 gyerkőc

Kivancsi lennék nálatok mennyi volt a leghoszabb szexmentes idő és hogy miért.

tegnap 13:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Több éves kapcsolat, nincs gyerek. 1 hétnél több idő szex nélkül nem telt el. Kivéve mikor balesetem volt és gipszben volt több testrész is.
tegnap 14:22
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Problémás terhesség alatt 6 hónapig nem volt szex.Természetesen nem kerestem senkit.

Válás előtt meg egy évig, de akkor meg nem találtam senkit. XD

tegnap 14:42
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Terhesség miatt nálunk is kb 7 hónapig. Én akkor nem csak hogy nem kívántam, de kifejezetten rossz is volt, ugyhogy inkább hanyagoltuk.

Most meg a gyerekek miatt van hogy 2 hét is kimarad

tegnap 14:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
1-2 hónap, lapos volt a kapcsolat, csak unatkoztunk egymás mellett, nekem így szexelni sem volt semmi kedvem. Akkor megoldottuk, vissza tudtuk hozni a dolgot, de később szakítottunk, mondjuk úgy emlékszem sokkal később, de a gond ugyanez volt, hogy unalmas lett. (Nem nagyon illettünk össze eleve, csak néha meg tudtuk erőltetni magunkat, de inkább csak annyira passzoltunk, hogy pl munkahelyen tök jó haveri viszonyban lettünk volna, de a szabadidőnk eltöltéséről elég más elképzeléseink voltak.)
tegnap 15:29
 5/11 anonim ***** válasza:
Hasonló, mint a 4-esnek. Havi egy alkalom és az sem jött mindig össze a pasi potencia problémái miatt. Már nem vagyunk együtt.
tegnap 16:30
 6/11 anonim ***** válasza:

Az elso 16 ev

Aztan volt 2ev szunet

Majd megint 2 ev szunet

Es 2 eve megint semmi

tegnap 16:40
 7/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolso miert vagytok egyutt ?
tegnap 16:52
 8/11 anonim ***** válasza:
Mert veszelyeztetet terhes es a szules utan kell ido amig rendbe jon.
tegnap 17:02
 9/11 anonim ***** válasza:
1 hónap volt a legtöbb idő egy vizsgálat miatt még volt műtét miatt egyszer 2 hét pihenő.
tegnap 21:43
 10/11 anonim ***** válasza:

1 éve vagyok egyedül, de előtte is vagy 1,5 éve nem szexeltünk már... :/

39/F

tegnap 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!