Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a leghosszabb idő párkapcsolaton belül, amit szex nélkül töltöttetek?
Nálam pár hónap, amíg terhes volt (közvetlen szülés előtt és utánna is várni kell). Bár az sem volt teljesen szexmentes, hüvelyi úton nem szeretkeztünk.
De hát terhességnél van ez a frakas effekt; ülni a lyuk mellett és vonyítani. :)
2 hét
de nem éltünk együtt, gimisek voltunk, a nyáron úgy alakult, hogy 2 hetet nem találkoztunk
jelenleg nincsenek akadályai az együttléteknek(gondolok itt arra, hogy senki nem dolgozik külföldön, nem kell utazgatni, és együtt élünk)
így 1 hét
3 hónap nekem is kb., a közelmúltban összejöttem egy lánnyal akinek számomra nagyon fura, szokatlan hozzáállása volt a szexhez, teljesen passzív volt, nem nagyon mutatta annak a jelét, hogy kívánná. Nem volt már szűz, de még is tök úgy viselkedett: fájt neki a behatolás, pedig átlag méretem van és természetesen "előmelegítettem a sütőt" - nagyon össze volt szűkülve, olyan volt mintha tartana a szextől, én kielégítettem szájjal, de ő nem igazán tudott mit kezdeni velem, szerintem valami lelki probléma is lehetett mögötte, nem tudom. Próbáltam segíteni neki, türelmes voltam, de 3 hónap alatt kb. ha 4-5 alkalommal megpróbálkoztunk a dologgal, láttam rajta, hogy már az is frusztrálja ha felhozom a témát. Én belefáradtam ebbe, nekem kell a tűz, a szenvedély, nekem nagyon fontos a szex, a JÓ szex és így akaratlanul is eltávolodtam tőle. Persze voltak más gondok is, pl. hogy szinte csak a társasági élet és a buli érdekelte. 22 éves, de még is olyan érzésem volt mintha egy 16 éves pátyolgatni való tinilánnyal lettem volna.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!