Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi volt a leghosszabb idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a leghosszabb idő párkapcsolaton belül, amit szex nélkül töltöttetek?

Figyelt kérdés
Jelenleg van valaha volt kapcsolatodban mennyi volt a leghosszabb eltelt idő két együttlét között? Trollok kíméljenek, köszönöm!

2014. márc. 20. 10:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nekem 3 hónap volt.

20L

2014. márc. 20. 10:40
 2/11 anonim ***** válasza:
Most 3,5 évnél tartok.
2014. márc. 20. 10:45
 3/11 anonim ***** válasza:
két hét
2014. márc. 20. 10:49
 4/11 A kérdező kommentje:
2-es, hogy bírod? Mi jelenleg 3 hónapnál tartunk és úgy érzem, kezdek beleőrülni. Nagyon sok köztünk a testi kontaktus, de csak ölelés, csók, összebújás. Lelki gondjai vannak a páromnak és gondolni sem bír a szexre, illetve ha gondolni tud, akkor sem működik neki :-(
2014. márc. 20. 10:56
 5/11 anonim ***** válasza:
Elég rosszul, a sok visszautasítás miatt meg már sikerült megutáltatnia magát, nem vágyok rá. Nálunk még ölelés, csók sincs. Old fel a lelki gondjait ha tudod, de gondolom már próbáltad.
2014. márc. 20. 11:08
 6/11 anonim ***** válasza:
49%

Nálam pár hónap, amíg terhes volt (közvetlen szülés előtt és utánna is várni kell). Bár az sem volt teljesen szexmentes, hüvelyi úton nem szeretkeztünk.

De hát terhességnél van ez a frakas effekt; ülni a lyuk mellett és vonyítani. :)

2014. márc. 20. 11:13
 7/11 anonim ***** válasza:

2 hét

de nem éltünk együtt, gimisek voltunk, a nyáron úgy alakult, hogy 2 hetet nem találkoztunk

jelenleg nincsenek akadályai az együttléteknek(gondolok itt arra, hogy senki nem dolgozik külföldön, nem kell utazgatni, és együtt élünk)

így 1 hét

2014. márc. 20. 11:24
 8/11 kolosszus22 ***** válasza:
100%

3 hónap nekem is kb., a közelmúltban összejöttem egy lánnyal akinek számomra nagyon fura, szokatlan hozzáállása volt a szexhez, teljesen passzív volt, nem nagyon mutatta annak a jelét, hogy kívánná. Nem volt már szűz, de még is tök úgy viselkedett: fájt neki a behatolás, pedig átlag méretem van és természetesen "előmelegítettem a sütőt" - nagyon össze volt szűkülve, olyan volt mintha tartana a szextől, én kielégítettem szájjal, de ő nem igazán tudott mit kezdeni velem, szerintem valami lelki probléma is lehetett mögötte, nem tudom. Próbáltam segíteni neki, türelmes voltam, de 3 hónap alatt kb. ha 4-5 alkalommal megpróbálkoztunk a dologgal, láttam rajta, hogy már az is frusztrálja ha felhozom a témát. Én belefáradtam ebbe, nekem kell a tűz, a szenvedély, nekem nagyon fontos a szex, a JÓ szex és így akaratlanul is eltávolodtam tőle. Persze voltak más gondok is, pl. hogy szinte csak a társasági élet és a buli érdekelte. 22 éves, de még is olyan érzésem volt mintha egy 16 éves pátyolgatni való tinilánnyal lettem volna.

26F

2014. márc. 20. 12:04
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
3 hét és rohadt hosszú volt!!!! Egy rohadt fertőzés miatt történt és tiszta depis lett a leányzó miatta!!!
2014. márc. 20. 15:15
 10/11 anonim ***** válasza:
55%
Még nős voltam, amikor elhagyott a szeretőm. Hónapokig nem tudtam nőre nézni...
2014. márc. 21. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!