Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban nem a párunkról készült képre, videóra masztizni megcsalásnak számít?
nem értem a kérdést te vagy a párod csinálja ezt?
vagy mi történt?
jajj, fejezzük már ezt be, de komolyan.
ha így haladunk, öt év múlva azon fognak itt nők nyafajogni, hogy a pasijuk megfogta a farkát vizeléskor, és rázott is rajta kettőt, nem vagyok elég jó neki vagy miért csinálja?
6#
Lehet hogy megjósoltad a jövőt :D
#6:
Kedves hatos válaszoló!
Lehet nem jól írtam le a kérdést, és persze mások is félre értelmezték szerintem kicsit...
A lényeg, nem tudom Te, hogy nézel ki, nem akarok senkit megsérteni, de mit tennétek, ha pl. haza érve rajtakapnátok a barátnőtöket a masztizáson amit egy izmosabb, másabb frizurájú, haj színű pasi képére vagy videójára csinál? Nem gondolkoznátok el, hogy jobbra vágyik és, ha egy jobb "bejön a képbe" csere is lehetséges?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!