Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít megcsalásnak egy párkapcsolatban?
5 hónapos kapcsolatban mi számít megcsalásnak, ha még nem volt köztün k sex?
én 17/L vok, a barátom 18/F
17:01! Ha egy srác és egy lány szerelmesek egymásbaés kielégítik egymást, akkor miért van szükség a szexre?
(szűz vaqgyok)
a szex teljesen más azért, mintha csak oráloztok vagy hasonlók, de látszik még h szűz vagy... xD egyébknét h jön ez ide? Vagy te nem akarsz soha szexelni?:D
Mi volt az a megcsalás h feltetted a kérdést?
Te tettél fel a kommentárban egy kérdést, ami elég nagy baromság, ha azt se tudod mi az a szex és még nem is csináltad, elég nagy tudatlanságra vall ilyet kijelenteni..
másrészt meg bármi megcsalásnak számít, ami olyan, de ha ezen agyalsz az is elég tré
A szexre azért van szükség, mert két ember, ha szerelmes kívánja egymást és ezt a szex teljesíti ki a legjobban.
Megcsalás 5 hónapnál egy csók szerintem.
Amúgy meg tényleg baromságot írtál, látszik hogy nem szexeltél még.
Na meg nem kellene ilyen lekezelően válaszolnod sem, a kijelentéseidből pedig tényleg süt a tudatlanság!!
mért nem logikusan kérdeztem, hogy nem bírtad szex nélkül, és félrementél???? én erre következtettem, de akkor bocsássá meg naccsasszony, és nőjjél még!
de tuti valamit csináltál mással...akkor nem kérdeznéd! mindjárt kiderül a turpisság:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!