Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, hogy valamelyik párkapcsolatban a flört már megcsalásnak számít?
Fura. A flörtölés jó dolog, és teljesen ártatlan. Ha már bármi van, az nem flört.
Szerencsére a párom nem féltékeny fajta, nem problémázik ezen. Én se, flörtöljön, akivel akar. Amíg ezen a szinten marad, addig nincs gond.
Ha meg továbbmenne, akkor azt mondta,előtte úgyis szakítana :D
az én excsajom előadta a komolyat, hogy márpedig én nem nézhetek más luvnyára mert az eddigi 15 pasija se tette ezt.
torkom szakadtából rámtört a röhögőgörcs:D
aztán dobtam(eddig elvileg senki nem dobta)
amugy a flört nem megcsalás, mert távolró ti nők, minden pasi-csaj beszélgetést flörtnek gondoltok, uhhogy sztem nincs értelme ezt felhozni.
meg aztán titeket sem kell félteni ;) sőőőőőt...
már megint a női agyi káosz...
figyimár édes, az nem lehet véletlenül, hogy például unom hogy csak veled tudok mint nőnemű lénnyel beszélgetni, és esetleg kell egy kis levegő? :D
sokkal jobban jársz a hosszabb pórázzal
miért? talán akkor nem vágnánk át titeket, és rövid póráz esetén a csalódás,depresszió is nagyobb
Én viszont mindig is úgy voltam vele, hogy inkább maradok egyedül, sem mint egy szar kapcsolatban. És mivel nálam a flört a megcsalás első fokának számít, ezért ha ez valakinek nem tetszik, nem tartok sörétest a fejéhez, viszon' látás, el lehet menni.
De egyébként párom megértette, mert első adandó alkalommal, hogy valaki flörtölni próbált velem, féltékeny lett, és rájött, hogy hopp, talán van benne valami abban, amit mondtam.
A kérdést igazából csak felmérés jelleggel tettem fel kíváncsiságból
Nem tartom megcsalásnak, viszont nem is tetszik a dolog mert: Szerintem a flörtölés arra való, ha az egyik féltékennyé akarja tenni a másikat, semmi másra.
Az ilyen játszmázásokat pedig nem szeretem.
Amúgy se a én se a férjem nem flörtölgetünk másokkal.
Általában túl kedves sem szoktam lenni, inkább mérsékelten, vagy közömbös, mert volt aki a puszta közvetlenségemet, kedvességemet félreértette.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!