Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha Cristiano Ronaldo 6 osztály...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha Cristiano Ronaldo 6 osztályos végzettséggel sikeres a nőknél, akkor tényleg nem is számít az iskolai végzettség?

Figyelt kérdés

Cristiano Ronaldo saját bevallása szerint 6 osztályos végzettséggel rendelkezik:

"Nem értek nagyon ezekhez a dolgokhoz, mert a hatodik osztály után befejeztem az általános iskolát. Az egyetlen dolog, amihez értek: a futball."

Forrás: [link]

Ronaldo nem egy művelt ember, viszont:

- jól néz ki

- gazdag

- jó sportoló

Ennyi elég ahhoz, hogy az ember bombázó nőkkel randizzon?

2022. júl. 28. 05:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
61%

Azért ne legyenek illúzióid, a 6 osztályt végzett átlag portugál sem fog neked angolul beszélni, és nem fog álomfizetéseket felmutatni.

Függetlenül attól, hogy én személy szerint nem kedvelem őt, és azért azt se hidd, hogy a nők 99%-a menten széttenné a lábát neki, ő azért fel tudott valamit mutatni. Mondjuk hogy egy élcsapat első számú labdarúgója. Ha pedig az ember elér valamit, az általában imponáló szokott lenni.

Az sem mindegy, hogy miért hagyja ott valaki az iskolát. Azért, mert 18 év alatt 6 osztályt sikerült elvégeznie, vagy pedig azért, mert olyan kivételes tehetség, amilyen évtizedenként egyszer születik az országban, és inkább iskola helyett is arra összpontosít? Nagyon nem mindegy. Bill Gates sem fejezte be az egyetemet. De nem azért, mert ne tudta volna. Lazán szerezhetett volna akár 5 diplomát is, de ő ehelyett az épp induló vállalkozására összpontosított. Ebből pedig hibás lenne azt a következtetést levonni, hogy ha nem tudod befejezni az egyetemet, akkor te leszel a világon a leggazdagabb. ;-)

Az meg, hogy kinek mi számít, az nagyon, de nagyon egyénfüggő. Van, akinek számít a másik intellektusa. Van, akinek nem. Nem lehet általános szabályokat felállítani.

2022. júl. 28. 08:11
 12/15 anonim ***** válasza:

8.-ra.

Bizony! Egyik kérdésnél még őt is leszólták, sőt, volt aki azt írta, hogy ő jobb nála.

[link]

2022. júl. 28. 09:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Ne ti akarjátok már meghatározni, kinek mi tetszik, ez a nő se egy nagyszám arcra hiába vagy oda érte, a 4-6-os villamoson szebb lányokat látok. Kitesz egy fotót talpig sminkben, megkreálva, szárnyakkal bizgentyűkkel. Ronaldo sem tetszik mint férfi sajnalom, nem szimpatikus jelenség, hiába igényes, sportos. Relatív jobban nez ki mint az átlag, ez kitűnik, de nem az esetem.
2022. júl. 28. 09:31
 14/15 anonim ***** válasza:

3 6 osztállyal semmi gyári munkás nincs, 8 osztály mindenképp kell még a jogsohiz is. Érettségi egy sima gyári munkához nem kell.

Én nem tanultam érettségi után tovább. Jól beszélek németül és van mindenre jogsim. Amúgy nem volt is boldogultam az életbe.

Nem csípem Ronaldót, de sok nő oda van érte és mivel híres meg pláne.

Ha sima átlag ember lenne már más lenne a helyzet 6 általánossal.

2022. júl. 28. 09:32
 15/15 anonim ***** válasza:
56%
Rácz Jenő sima szakmunkás, nincs érettségije, de ért ahhoz, amit csinál.
2022. júl. 28. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!