Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ennek jövője?
Sziasztok. Kb 5 hónapja együtt vagyunk egy lánnyal, az utóbbi 1 hónapba volt néhány vitánk, ami addig fajult, hogy felmerült benne hogy van e jövője ennek a kapcsolatnak. Persze ez nekem rosszul eset és bennem is kérdesek merültek fel. Az lett a vége hogy volt 1 hét szószünet, majd elkeztünk beszélni megint és mintha semmi sem történt volna. De megint egy vitán vagyunk túl és megint ugyan azt hozzam vágta. Másodjára merült fel h legyen vége de egyikünk se mondja ki. Kis magányt kért, hogy szedje össze az érzéseit. Ő azzal magyarázza ezt hogy érzelmileg labilis és azt érzi, hogy én nem táplálók mély érzéseket iránt. Persze ezt el mondtam neki, hogy nem igy van mert nagyon szeretem.
Valaki járt ebben a cipőben? Én akárhányszor végig gondolom mindig az jön le, hogy ő már nem taplál irántam érzéseket. Véleményeteket kérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!