Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy ilyen kapcsolatnak jövője?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen kapcsolatnak jövője?

Figyelt kérdés

Én egy 45 éves vén trotty vagyok 😂

Annyi hogy kiskoromtól boxolok és kondizom így a testem nem tükrözi a korom.

De nem akarok mellébeszélni...ha a tükörbe nézek reggel, apámat látom.

Vagyis annyinak nézek ki arcban amennyi vagyok.

2 éve végetért a házasságom és én nevelem a 7 éves kislányomat ami engem nagyon boldoggá tesz.

Nem mondom hogy könnyű volt hogy anyuka lelépett.

Volt 1-2-3 covid hiszti is...sejthető milyen volt ez akkor meg ovis kisgyerekkel.

De a kérdesem.

Tudom magamról hogy sok nőnek tetszem.

Elég lemennem a játszóra és odajönnek anyukák. Vagy a munkahelyemen is. Vagy mikor megtudták ismerőseim hogy befuccsolt a kapcsolatom ők is egyből.

De én megismerkedtem a konditeremben egy 26 éves lánnyal, aki mindenben az esetem.

Laza csaj. Termeszetre kicsit visszahúzódó, ugyanakkor meg gyönyörű szép.

Szerintem nincs is tudatában vele mennyire az.

Az első együtt töltött nap után éreztem benne hogy ő más, így vázoltam neki hogy én egy apa vagyok aki egy kislányt nevel.

Erre megszorította a kezem és azt mondta hogy ne parázz már...mindent tudok rólad.

Bemutattam neki a lányom és tök jól kijöttek.

Most nyaralunk és én csak nézek hogy bakker...boldog vagyok.

Itt van a kislányom aki a legfontosabb nekem.

És itt egy elkepesztően gyönyörű nő is velünk aki kedves és nagyon jó szerető.

Ugyanakkor meg egy egyszerű csaj ami miatt meg jobban szeretem őt.

Viszont ott van egy jelentős korkülönbség köztünk ami para.

Mit gondolsz erről?

2022. júl. 23. 00:05
 1/5 anonim ***** válasza:
62%

A férfiak olyanok,mint a bor:D én is korabeli vagyok

Ha boldog vagy,akkor nem tök mindegy mi lesz majd,hogy fogtok kijönni? Szerintem élvezz minden pillanatot :)

2022. júl. 23. 00:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Semmit! Boldog vagy vele nem? Akkor meg, az a lényeg!

N 30 (exem 48 volt, nem a kor miatt mentünk szét).

2022. júl. 23. 01:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A lany 26 eves. Szerintem van annyi esze mar hogy felfogta hogy kivel allt le.

Nekem van 2 ilyen baratnöm is akik idösebb palival alltak le. A kezdeti szerelem jol müködött de aztan megcsalas (öreg pali reszeröl!) meg mas problemak (pali gyerekeinek a fiatal csaj lett a kinem mondott uj anyukaja, stb) lett a vege.

Ezt embere valogatja. Lehet most jo, de te mar lebabaztal, es ö meg elötte all. Hazassag? 50 eveskent te az oltarnal ö meg 30 es hamvas?

Ezek a szamottevö kerdesek.

2022. júl. 23. 01:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mit értesz jövő alatt. Mi az, amire te vágysz egy kapcsolatban és ehhez képest vele mit tudsz megélni.
2022. júl. 23. 07:25
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Igazából minden azon múlik, melyikőtök mit szeretne.

Ezeket az igényeket egyeztetni kell, hogy boldoggá tegyétek egymást.

Ha például a lány nem ragaszkodik a klasszikus házasság, gyerek sémához, az jó, viszont mérlegelni kell, esetleg öt év múlva hogyan áll majd a témához.

Lényeg a kommunikáció, nem kell eldobni feltétlenül a jót. Ha szerelmesek vagytok, tudtok kompromisszumot kötni.

2022. júl. 23. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!