Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van jövője ennek a kapcsolatnak?
24 éves nő vagyok, a barátom 29. 3 hónapja járunk, de nem zökkenőmentes a kapcsolatunk.
Nekem eléggé kevés önbizalmam van, és elég sok hülyeség miatt osszevesztem már a párommal és az esetek 90%ban neki volt igaza és nem nekem. Benne annyi zavar, hogy ő elég nyers és szókimondó ember, én meg túlérzékeny vagyok és kissé visszafogott. Sokszor nem hiszem el hogy szeret, pedig mindent megtesz értem, amit lehet, próbál a kedvembe járni stb. Ha valaki tényleg őszintén próbál engem szeretni, akkor én megijedek,mert félek a szeretettől, és emiatt "támadok rá" . Erre a kapcsolat alatt jöttem rá. :( Ráadásul a szex sem megy közöttünk, mert valamiért ha szexre kerülne a sor, a barátomnak lelankad. Ez is probléma közöttünk.. Elkezdtem pszichológushoz járni, hátha tud nekem segíteni. Ha tud rajtam segíteni,akkor ennek a kapcsolatnak van jövője vajon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!