Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok, de nem tud a csúcsra juttatni. Lehet így még jövője a kapcsolatnak?
Persze hogy lehet! Sok nőnek nincs hüvelyi orgazmusa, ez anatómiai adottság, vagy van vagy nincs.
Ha kézzel izgatod a csiklod szex közben mintha masztiznál akkor lessz. Semmi szégyellnivaló nincs ebben.
Szia! Szerintem lehet! Képes vagyok hüvelyi és csiklo orgazmusra is, de a jelenlegi párommal csak az utóbbira. Természetesen rajta vagyunk az ügyön, nagyon szeretjük egymást, kitartunk egymás mellett. Amíg a szikra megvan és kommunikáltok, meg akarjátok oldani, addig ne add fel. Én semmi pénzért nem cserélném le a párom.
23N
Volt már orgazmusod, vagy masztival, vagy mással? Ha
1) igen, akkor ne tessék szégyenlősködni, vezetni kell, mondani h mit csináljon, hogy jó neked. Meg mutasd is meg magadon.
2) nem, akkor nehezebb az ügy. Én a helyedben elkezdenék masztizni, h érezd, hogy működik a tested. Legyél vele tisztában. Persze egy idő után lehet együtt is. Ha magadban megy az orgazmus, akkor 1) pont
Szóval persze hogy lehet! Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni.
Te is rendesen be vagy indulva a szexelés előtt? Talán félsz a teherbeeséstől? Védekeztek rendesen?
Válaszolj az eddig feltett - lényeges - kérdésekre, hogy érdemben tudjunk válaszolni.
7-es Volt még 83 kérdés!
Nem, a korkülönbség nem játszhat közbe, ha vonzódsz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!