Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok, de nem tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok, de nem tud a csúcsra juttatni. Lehet így még jövője a kapcsolatnak?

Figyelt kérdés

2022. júl. 19. 17:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Más tudott? Mióta szexeltek?
2022. júl. 19. 17:39
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Hány évesek vagytok? Mióta szexeltek? Alapból összeilletek? Megvan a szikra amúgy?
2022. júl. 19. 17:48
 3/13 anonim ***** válasza:
48%

Persze hogy lehet! Sok nőnek nincs hüvelyi orgazmusa, ez anatómiai adottság, vagy van vagy nincs.

Ha kézzel izgatod a csiklod szex közben mintha masztiznál akkor lessz. Semmi szégyellnivaló nincs ebben.

2022. júl. 19. 18:07
 4/13 anonim ***** válasza:
52%

Szia! Szerintem lehet! Képes vagyok hüvelyi és csiklo orgazmusra is, de a jelenlegi párommal csak az utóbbira. Természetesen rajta vagyunk az ügyön, nagyon szeretjük egymást, kitartunk egymás mellett. Amíg a szikra megvan és kommunikáltok, meg akarjátok oldani, addig ne add fel. Én semmi pénzért nem cserélném le a párom.

23N

2022. júl. 19. 19:00
 5/13 anonim ***** válasza:
88%

Volt már orgazmusod, vagy masztival, vagy mással? Ha

1) igen, akkor ne tessék szégyenlősködni, vezetni kell, mondani h mit csináljon, hogy jó neked. Meg mutasd is meg magadon.

2) nem, akkor nehezebb az ügy. Én a helyedben elkezdenék masztizni, h érezd, hogy működik a tested. Legyél vele tisztában. Persze egy idő után lehet együtt is. Ha magadban megy az orgazmus, akkor 1) pont

Szóval persze hogy lehet! Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni.

2022. júl. 19. 19:18
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Te is rendesen be vagy indulva a szexelés előtt? Talán félsz a teherbeeséstől? Védekeztek rendesen?

Válaszolj az eddig feltett - lényeges - kérdésekre, hogy érdemben tudjunk válaszolni.

2022. júl. 19. 19:18
 7/13 A kérdező kommentje:
Ha magammak csinálom eltudok menni. A korkülönbség is közre játszhat? Bár tetszik és vonzónak találom.
2022. júl. 19. 19:57
 8/13 anonim ***** válasza:
77%

7-es Volt még 83 kérdés!

Nem, a korkülönbség nem játszhat közbe, ha vonzódsz hozzá.

2022. júl. 19. 20:11
 9/13 A kérdező kommentje:
Akkor lehet én nem tudom kellően elengedni magamat.
2022. júl. 19. 21:23
 10/13 anonim ***** válasza:
31%
Itt midenki annyira okos.
2022. júl. 19. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!