Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ennek jövője?
Összefeküdtem a volt kolléganőmmel,aki mindig tetszett nekem.
Nyílt titok volt hogy parázslik köztünk valami, csak nem kezdeményeztünk mert volt párja. Nem rondítottam bele.De azért flörtölt.. szórakozott velem..
Szakítottak... összemelegedtünk... lefeküdtünk...
Úgy terveztem csak egy alkalom lesz, "megbüntetve azért" mert csak húzta az agyam éveket..és majd csak jól megbszom...-gondoltam,talán ott is hagyom utána...
Hát ezt a fejben így szépen eldöntöttem,de nem tudtam a valóságban is ezt megvalósítani. Nem tudtam ott hagyni,durvulni...
Sőt... még azt is odanyögtem neki mennyire szeretem...
Persze a haverok tudták hogy "megakarom már csak rántani", de ez megváltozott időközben. Nem akarom megtudja hogy mi volt a szándékom.
Sok a közös ismerős.
Ha a fülébe jut mit mondhatnék? Van az a nő aki elhiszi ezekután hogy nem csak a testiségről szólt?
31F
Én remélem kiderül és kidob. Ocsmány, undorító dog ezt tervezgetni. Az meg még a hab a tortán, hogy kollégáknak is erről pusmogsz. Fujj. Köpj fel és állj alá.
Mondjuk a nőnek se lehetett sok esze és tartása, ha pont veled feküdt le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!