Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van még esély? Mi van, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még esély? Mi van, ha meggondoltam magam?

Figyelt kérdés

Szóval, többször is előfordult már, hogy egy fiúval elkezdtünk beszélgetni, jóban lenni, barátokká válni, de azért érződött, hogy lehet van köztünk egy kis vonzalom. Beszélgetés közben kis flörtölés, évődés, de sosem ilyen egyértelműen. Aztán következett, hogy egy kis buli, összejövetel, iszogatás után már nem csak barátságosak voltak, hanem egyértelműen le akartak velem feküdni.

Nos, én olyan romantikusabb típusú lány vagyok, aki először szeretné, ha elhívnák randizni, és ha látom, hogy komolyra fordulhat a dolog, lefekszem a fiúval. Szóval az összes ilyen esetben nemet mondtam a srácoknak, el is magyaráztam, miért, hogy a barátsággal nekem nem fér össze a szex, én azt kapcsolatban szeretem csinálni. Persze, nem akartak kapcsolatot, és randizni sem.

Lehet, hogy soha nem is voltunk barátok?

Ezek után mindig van bennem egy kis megbánás, amiért nem tettem meg. Ezek után a legutóbbi fiú távolságtartóbb lett, mással meg meg is szűnt a beszélgetés teljesen, de mi van, ha meggondoltam magam és mégis szeretném vele a barátság extrákkalt? Tartok tőle, hogy csak egyszeri alkalom lenne a szex, és utána nem beszélnénk már. Szerintetek van még esélyünk, vagy már elfogadta és továbblépett?

2022. júl. 25. 07:24
1 2
 11/11 Senior Séf ***** válasza:
64%
Ez lenne a norma, kérdező. Sajnos mára a csajok nagyon igyekeznek pasi módra élni, és lefeküdni mindenkivel. Vagy legalább leszopni. Ennek aztán az a következménye, hogy a fiúknak esze ágában sincs bajlódni a hozzád hasonló igazgyöngyökkel, beérik a talmi csillogással is. De ne akarj nekik megfelelni. Ne nekik akarj megfelelni. .
2022. júl. 26. 18:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!