Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akivel együtt vagyunk nem minden nap személyesen,legtobbet videó hívás és sima hívás van.Látom rajta hogy szeret ténylegesen,én is szeretem őt. Viszont egyik pillanatról a másikra nagyon meg tud változni velem. Miért lehet?
Figyelt kérdés
Szituáció a kovetkező.Mondtam neki,hogy a héten vagy a jovőhéten mennék hozzá, erre mondta nem tudja hogyan dolgozik, erre csend, még meg is jegyezte hogy most jon majd a csend? Mondtam hogy neem, és erre mondta hogy kérdezzek meg mást hátha ő rá ér és menjek máshoz. Ilyenkor most mivaaan?tegnapelőtt 20:14
1/2 anonim válasza:
Nem szakitott veled veletlen csak te nem erted meg?
2/2 anonim válasza:
Nem szeret téged és nem akar veled talizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!