Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk szerintetek mi az oka,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk szerintetek mi az oka, ha 3 hónap találkozgatás után sem szeretné kimondani, hogy együtt vagyunk? Hogyan dönthetném el mik a szándékai?

Figyelt kérdés

3 hónapja találkozgatunk szinte minden héten, sokszor az egész hétvégét együtt töltjük. Az elején úgy indult, hogy én leszögeztem, hogy még nem vagyok túl a korábbi kapcsolatomon, emiatt nem is foglaltuk keretek közé, hogy merre is haladunk, csak élveztük egymás társaságát, sok közös programot szerveztünk. Viszont közben elkezdtem iránta érezni valamit, amit ki is fejeztem felé, olyan formában, hogyha tovább folytatjuk a találkozásokat valószínű, hogy részemről ez több is lesz, mert nagyon bírom. Ennek tudatában szerette volna folytatni, de nem akarta kimondani, hogy akkor legyünk kapcsolatban vagy akármi. Azt mondta, hogy korábbi csalódások miatt, senkinek nem szokott beszélni az érzéseiről. Attól félek, hogy csak áltatom magam azzal, hogy ő is többet érez csak nem akarja/meri kifejezni még ezt és valójában csak kényelmes neki így, eltölti velem az idejét de semmi komolyabb szándéka nincs. Mit gondoltok ezek alapján? Szerintetek csak kihasznál?

Előre is köszi a válaszaitokat

nov. 7. 17:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
Hát beszarok. Elvárod tőle, hogy négykézláb teperjen mert te nagy kegyesen bemondtad neki hogyha fogtok továbbra is randizni akkor lehet járni akarsz vele. Erre kellett volna örülnie mint a 🐒 a farkának. Esküszöm, hogy nem értem hogy minek ismerkedik ilyen "nő" bárkivel is. Hogyan venne már téged komolyan amikor konkrét nem vagy, tőle várod el, hogy hasra essen és még érzi is, hogy csak búfelejtő?
nov. 7. 17:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi az oka? Az, hogy megmondtad neki, hogy nem vagy túl az előzőn. Amíg nem vagyunk túl az előzőn, nem kell ismerkedni, nem kell másokat kihasználni.

Elsőnek teljesen igaza van.

nov. 7. 17:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nem kérdés.

Bocs. :|

nov. 7. 17:30
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát ne haragudj, de nagyon nevetséges vagy. Rendesen érzi, tudja, tapasztalja, hogy ki akarod őt használni és azért óvatos. De lehet összeszedi magát és inkább lepattint mert nem vagy komoly párkapcsolatra alapanyag.

Hagyd békén inkább.

Heverd ki a drágalatos exed és ne hülyíts másokat...

nov. 7. 17:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Én bizti nem kezdtem volna el olyannak pititni akivel jóformán csak alkalmiban vagyok es semmi masra nem méltatott eddig.

Amugy lehet neki ez igy teljesen jó, és nem akarja szorosabbá tenni hogy aztán elszámoltasd, vagy birtokold.

nov. 7. 17:37
 6/12 anonim ***** válasza:
78%
Milyen szerelem amikor az első személlyel aki csak egy kicsit is érdeklődik irántad már hamis érzésekbe ringatod önmagad és persze őt is szeretnéd? Ébredj inkább fel, kapcsolatfüggő vagy és egyedülállóként kéne önmagad megtalálni nem mást tönkretenni.
nov. 7. 17:38
 7/12 anonim ***** válasza:
71%

Nem kövezlek meg, viszont ez esetben én is úgy látom, hogy a csàvó óvatossága teljesen jogos.

Eleve nem indult ez komoly kapcsolatnak, plusz amit te magad is szorgalmazol,az nem minősül kihasználàsnak-szerintem.

Szóval talàn megérne ez egy őszinte beszélgetést,ahol elmondod,mit szeretnél és hogy szereted őt.

nov. 7. 18:27
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene azt mondania, hogy együtt vagytok, amikor hétvégente dugtok csak? Neki a kapcsolat és az együttlét valószínűleg ettől különböző dolgot jelent.
nov. 7. 18:30
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Én meg megkövezem mert egófényezésre jó lenne a pasas, de normális kapcsolatban akkor se képes létezni. Hiszen azt sem tudja, hogy előbb az exet teljesen ki kell heverni és csak aztán ismerkedni. Nem fair más érzéseivel játszadozni önös, önző célok miatt.

"Viszont közben elkezdtem iránta érezni valamit, amit ki is fejeztem felé, olyan formában, hogyha tovább folytatjuk a találkozásokat valószínű, hogy részemről ez több is lesz, mert nagyon bírom. Ennek tudatában szerette volna folytatni, de nem akarta kimondani, hogy akkor legyünk kapcsolatban vagy akármi. Azt mondta, hogy korábbi csalódások miatt, senkinek nem szokott beszélni az érzéseiről."

Nem lehet kinyílni egy olyan személynek mint a kérdező. Annyiról szólt a "beszélgetés" igazság szerint, hogy a kérdező magas lóról közölte vele hogyha jól viselkedik akkor TALÁN komoly kapcsolatot akarna vele.

Mégis ki az a hülye aki erre azt mondja, hogy oké, én is? :DDD

nov. 7. 18:34
 10/12 A kérdező kommentje:

Jaj úgy néz ki elég rosszul fogalmaztam.. :D a srác is úgy érkezett az első találkozóra, hogy nem tervez komolyan, nem csak én :) azt mondta szándékosan nem bonyolódik kapcsolatba mert neki is nem egy végződött csúnyán és ki van árbándulva. Tehát nem arról van szó, hogy én játszottam az érzéseivel vagy kihasználtam őt, maximum kölcsönösen használjuk ki egymást. Plusz szerintem az ha az első alkalommal őszintén elmondom, hogy elég durván ért véget a kapcsolatom, aminek a sebeit még hordozom - valószínűleg elfelejteni sosem fogom - az számomra egyáltalán nem gáz, és ettől még senki nincs örök magányra ítélve. :D Nyilván nehéz megítélni a sztorit a kiírt kérdésből.

De azért ismét ledöbbentem milyen könnyen ítélkeznek egymás felett az emberek... :D

Mindenesetre köszönöm a válaszokat, így vagy úgy hasznosak voltak, levontam a szükséges következtetéseket. :)

nov. 7. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!