Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk szerintetek mi az oka,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk szerintetek mi az oka, ha 3 hónap találkozgatás után sem szeretné kimondani, hogy együtt vagyunk? Hogyan dönthetném el mik a szándékai?

Figyelt kérdés

3 hónapja találkozgatunk szinte minden héten, sokszor az egész hétvégét együtt töltjük. Az elején úgy indult, hogy én leszögeztem, hogy még nem vagyok túl a korábbi kapcsolatomon, emiatt nem is foglaltuk keretek közé, hogy merre is haladunk, csak élveztük egymás társaságát, sok közös programot szerveztünk. Viszont közben elkezdtem iránta érezni valamit, amit ki is fejeztem felé, olyan formában, hogyha tovább folytatjuk a találkozásokat valószínű, hogy részemről ez több is lesz, mert nagyon bírom. Ennek tudatában szerette volna folytatni, de nem akarta kimondani, hogy akkor legyünk kapcsolatban vagy akármi. Azt mondta, hogy korábbi csalódások miatt, senkinek nem szokott beszélni az érzéseiről. Attól félek, hogy csak áltatom magam azzal, hogy ő is többet érez csak nem akarja/meri kifejezni még ezt és valójában csak kényelmes neki így, eltölti velem az idejét de semmi komolyabb szándéka nincs. Mit gondoltok ezek alapján? Szerintetek csak kihasznál?

Előre is köszi a válaszaitokat

nov. 7. 17:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
63%
Beszélj vele...
nov. 7. 23:18
 12/12 anonim ***** válasza:
87%
Azért nem mondja ki mert nem vagytok együtt. A leírtak alapján egyikőtöket se tudnám komolyan venni.
nov. 8. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!