Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sokkal több szeretet van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokkal több szeretet van bennem, mint amennyit át tudok adni. Nem elégít ki szinte semmi. Sokszor annyira túltelitődöm, hogy elsírom magam. Ez lenne a szerelem? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Párommal távkapcsolatban élünk, ritkán tudunk találkozni. Amikor viszont sikerül az intimitás minden szintjét megéljük. (Van hogy csak csendbe nézünk egymás szemébe hosszú percekig, órákig ölelkezünk vagy összebújunk, szeretkezünk).

Viszont amint elmegy, úgy érzem, mintha az együtt töltött idő semmivel se tette volna könnyebbé az utána való vágyódást. Sokszor miután elmegy elsírom magam, de nem szomorúságból, csak annyira sok érzelem van bennem, hogy valahogyan így könnyítek magamon, így eresztem ki őket. Túltelitődök.

Úgy tudnám legjobban leírni, mint egy kacsót, ami folyamatosan telik, egészen addig ameddig nem találkozunk, de valahogy miközben együtt vagyunk akkor nem érzem azt az érzést, hogy végre, most könnyebb, így hogy együtt vagyunk kiürítem végre és átadom azt a sok szeretet amit gyűjtögettem. Mert hiába ölelem, olyan érzés, mintha az nem lenne elég, mintha sokkal többre vágynék, sokkal közelebb, de ennél már fizikai képtelenség közelebb kerülnöm hozzá, csak ha egybe olvadnék vele.

Szörnyű érzés, mintha semmi sem tudna kielégíteni. Valóban ilyen lenne a szerelem? Vagy van bennem valami blokk, ami miatt ezt érzem?

tegnapelőtt 23:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
25%

Amondó vagyok, hogy egy párkapcsolat végén derül ki, hogy ki mennyire szerette/szereti a másikat.

Van nekem tapasztalatom arról, hogy amikor nők fanatikusan szerettek, aztán hogy viselkedtek velem, mikor véget ért a kapcsolat.

Szóval nem, én semmi egyedit nem látok a viselkedésedben. Tulajdonképpen ezt az érzelmes állapotot szinte bármelyik nőnél elő lehet idézni, de nem hinném, hogy ennek bármi köze lenne a szeretethez.

tegnapelőtt 23:58
 2/14 anonim ***** válasza:
28%
A kérdező nem férfi?
tegnap 00:00
 3/14 A kérdező kommentje:

2-es

Nő vagyok

tegnap 00:03
 4/14 anonim ***** válasza:
59%

Jaj bocs.

Szerintem ez függés a részedről, nem szerelem.

tegnap 00:06
 5/14 anonim ***** válasza:
50%
vagy szerelem vagy más. Az baj, hogy nem tudod ezt levezetni.
tegnap 00:21
 6/14 anonim ***** válasza:
39%
Ez függés. Kiskorodban volt itt valami trauma apuval vagy anyuval kapcsolatban.
tegnap 01:39
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Csak olyannal élhető meg vagy ki, aki szintén rajong.

Nekem is volt ilyen hogy nem tudtam kiadni megélni mert a másik jóformán egy "fa" volt, de mikor lett olyan párom aki rajon imád, azzal ketten egyutt el lehetett "szállni" es ki tudtam adni, kettőzödött az egész a viszonzással rajongásával, es nem fulladt belém.

Szóval ahhoz hogy ki tudj élni vmit vagy meg tudd élni hasonlo partner kell akiben szintén dul az oxitocin.

Kb mint amikor vagy egyedül iszol a buliban es teljesen más ha veled isznak sokkal felemelőbb.(jó értelemben nézve persze)

tegnap 06:12
 8/14 anonim ***** válasza:
77%
Ez nem szerelem, beteges ragaszkodás. A távkapcsolat meg nem kapcsolat.
tegnap 07:51
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
A szerelembe vagy sszerelmes. És ez igen, egy függés, amikor ezt az érzést keresed, vetíted bele kb. bármibe. Csak azt látod meg, ami romantikus, sorsszerű, szentimentális, közös... stb. Valahol természetes ez, csak akadályozza, hogy a másikat megismerd és utána azért tudd szeretni, aki. Nem azért, mert épp ő van ott, akire rávetítheted, hogy te mennyire szerelmes vagy.
tegnap 08:31
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi neked a szeretet? Ez inkább közösségre, intimitásra, felolvadásra való vágy, tehát nem adni, kapni szeretnél. A szeretet az, hogy valakiről mondjuk gondoskodsz, érdeklődsz... Tehát nem tükörnek használod az illetőt, hanem önzetlen vagy.
tegnap 09:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!