Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány nem érzi magát rosszul akkor ha elutasít egy
olyan fiút akiről tudja hogy nagyon szerette őt?
Nem. Akkor lenne lelkiismeret-furdalásom, ha úgy mennék bele egy kapcsolatba, hogy én nem érzem azt, amit ő, és csak becsapnám mindkettőnket. Akkor is millió meg egy dolgon meg tud bukni egy kapcsolat, ha alapvetően tetszünk egymásnak, és mindkettőnkben ott van a szándék, hogy ezt szeretnénk. Ha úgy kezdődik el, hogy ezt nem érzi az egyikünk, akkor semmi értelme.
2022. júl. 21. 07:20
Neked talán van lelkiismeret-furdalásod, ha visszautasítasz egy olyan lányt, aki neked nem jön be/nem tudsz beleszeretni? Nyilván nincs. Na, neki sincs. Miért lenne? Ilyen az élet, nem mindig viszonozzák az érzéseinket.
2022. júl. 21. 07:28
Szerintem pont ellenkező esetben lenne lelkiismeret furdalása, ha tudja nem érez semmit, mégis élteti ezt a kapcsolatot. Teljesen korrekt lezárni az ismerkedést, ha úgy gondolod nem őt keresed.
2022. júl. 21. 07:37
Kevésbé, mint ahogy akkor érezném magam, ha olyan ember mellett kellene vesztegetnem az időm, akit nem szeretek és aki mellett sosem fogok megtapasztalni kölcsönös szerelmet és vonzalmat.
A szerelem és a párválasztás nem jófejség alapú, nem jótékonysági kérdés. Pont ahogy a lakásvásárlás sem: nem veszel meg egy túlárazott putrit egy élet munkájából, hogy másnak jobb legyen. Egyetlen embert választunk egy eléggé kizárólagos szerepre, akivel szemben mi magunk is kizárólagosságot fogadunk vagy életünk végéig vagy legalábbis hosszú távra, beláthatatlanul hosszú időre tervezve. Nagyon nem mindegy, hogy milyen ez az ember...
2022. júl. 21. 07:51
Dehogy érzi! Örül, hogy megszabadul a nyomitól és nem kell tovább elviselnie a szomorú bociszemű bámulást.
2022. júl. 21. 08:03
Nem. Miért kéne rosszul érezném magam, hogy nem jövök össze olyannal, akihez nem vonzódom?
Semmi közöm az erzelmeihez.
2022. júl. 21. 08:41
Két szexpartnerem is belém szeretett és én elég rosszul éreztem magam mikor visszautasítottam a dolgot, persze ők sírtak is
22F
2022. júl. 21. 08:53
Fordított eset, mert férfi vagyok, de azt kell mondjam, nem. Sajnálat van ilyenkor az emberben, de mi mást tehetnél ilyenkor? Elutasítod, vagy kihasználod. Ez a két lehetőség.
2022. júl. 21. 09:00
Lèpj már tovább kérdező!!!
2022. júl. 21. 10:10
Nem hiszem. Nekem akkor volt bűntudatom vagy nem is tudom minek nevezzem, mikor szerettem őt, ő is engem. Aztán egyszer csak bennem megváltozott valami, benne viszont maradtak ugyanazok az érzések. Az nagyon rossz volt nekem is. Mert nem akartam bántani őt ezzel.
2022. júl. 21. 11:07
További kérdések: