Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A parotoknal mennyit vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A parotoknal mennyit vagytok a szobaba es mennyit beszelgettek a csaladjaval?

Figyelt kérdés

Napkozben nem akarok tobbet lenni a szobaba vele mint amennyit kint vagyunk a tobbiekkel, tudom higy akkor rosszul ereznem magam. Nem tudok olyan helyen lenni ahol nem szeretnek. Nem akarok bezarkozni a csaladja elol

Viszont zavarni sem akarok, nem akarom hogy ragacsnak hidjenek, eleg sokat tudok beszelni :D

De olyan "ki se megy a szobabol no" sem akarok lenni

Ő az elso baratom es neki is en vagyok az elso akit bemutat

Izgulok.

Nalatok hogyan alakultak ezek? 22l 23f

2022. júl. 15. 00:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem sokat. Ha át is megyünk, többnyire a párom beszélget az anyjával. Nekem úgy nagyon nincs mit mondanom, hallgatom őket, figyelek, ha kérdez valamit, válaszolok és ennyi. Amúgy évente 2x találkozunk csak. Egyszer mi megyünk anyóshoz szentestére vacsizni, egyszer ő jön hozzánk a párom szülinapjára.
2022. júl. 15. 01:14
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Ecsém ez olyan 14 éves szint amit letoltok..
2022. júl. 15. 02:10
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Keveset (amikor még nem éltem külön), valljuk be egyikőnk sem különösen a másikkal akar lenni. Ők pihenni akarnak otthon, te meg a pároddal lennél. Nyilván ha összefutottunk vagy közösen ettünk, esetleg a párom beszélt velük, akkor beszálltam én is, de nem vittem túlzásba.
2022. júl. 15. 02:13
 4/11 anonim ***** válasza:
83%
#2 Ezen gondolkoztam én is, hogy megjegyezzem-e, de nem akartam nagyon belemenni. Viszont tényleg ennyi idősen amiket írsz, azok nagyon gyerekes dolgok.
2022. júl. 15. 02:14
 5/11 anonim ***** válasza:
Csak a dugás idejére menjetek a szobába.
2022. júl. 15. 06:10
 6/11 anonim ***** válasza:
91%

Egyszerű ne legyél annyit náluk.

Ha felváltva legyetek mindkettőtöknel,vagy csináljatok programokat .

2022. júl. 15. 07:58
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha átmegyunk hozzájuk este vagy bármikor, mindig az asztalnál kell velük ülni beszélgetni, vagy a kertben lövöldözni(vannak fegyvereik), akár éjfélig is, mire végre mehetünk aludni, mert mennek aludni.

Végre akkor tudunk kettesben lenni, mikir már hulla fáradtak vagyunk. Párom ráadásul ilynkor már ingerült is, mivel dolgozó emnberek vagyunk igy gyakorta van még "csendes veszekedés"hajnal 1 ig vagy 2 ig.

2022. júl. 15. 07:59
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha összefutunk, szoktam velük beszélgetni, de ők is csinálják otthon a saját dolgukat, és én is a párommal szeretném inkább tölteni az időmet. Pláne rosszul érzem magam, ha filmet néznek, a barátomnak épp valami dolga van, szóval le kell ülnöm melléjük. Nálunk szabadabb kicsit a mozgás, nem annyira nyitott a lakásunk, hogy mindig összefussunk valakivel.

23/l

2022. júl. 15. 10:43
 9/11 anonim ***** válasza:
Párom ráadásul ilynkor már ingerült is, mivel dolgozó emnberek vagyunk igy gyakorta van még "csendes veszekedés"hajnal 1 ig vagy 2 ig." jó hogy veled veszekszik ezért.. tipik debil.
2022. júl. 15. 11:15
 10/11 anonim ***** válasza:

Mint egy hisztis gyerek igen

A gyerekek is ha faradtak nyűgösek ilyenek. A ferfiak is:(

2022. júl. 15. 12:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!