Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy vita utan visszavonta az osszes kepet amit kuldott, elegge megalazo szamomra, szova tegyem vagy felesleges? 23l
Figyelt kérdés
A vitaban elhangzott az is hogy tobbe nm beszelunk, en kezdtem ezt aztan ra mentem a messenger kepekre es lattam hogy semmi nincs ott amit o kuldott es utana vonogatta vissza miutan en leirtam hogy ne beszeljunk
Nekem ez megalazo, ugyis fogunk beszelni de amugy is haragudtam de most hogy erre rajottem olyan duh van bennem...nem tudom szova tegyem e ezt, de nagyon rossz erzes ez az egesz
Szerintetek?
2022. júl. 14. 00:29
11/11 anonim válasza:
Ovodás vagy.. megérdemelted
. Nőlj fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!