Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy vita utan visszavonta az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy vita utan visszavonta az osszes kepet amit kuldott, elegge megalazo szamomra, szova tegyem vagy felesleges? 23l

Figyelt kérdés

A vitaban elhangzott az is hogy tobbe nm beszelunk, en kezdtem ezt aztan ra mentem a messenger kepekre es lattam hogy semmi nincs ott amit o kuldott es utana vonogatta vissza miutan en leirtam hogy ne beszeljunk

Nekem ez megalazo, ugyis fogunk beszelni de amugy is haragudtam de most hogy erre rajottem olyan duh van bennem...nem tudom szova tegyem e ezt, de nagyon rossz erzes ez az egesz

Szerintetek?

2022. júl. 14. 00:29
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ha szova teszem ujra osszeveszunk majd..
2022. júl. 14. 00:30
 2/11 A kérdező kommentje:
De miert vonta vissza a kepeket?
2022. júl. 14. 00:30
 3/11 anonim ***** válasza:
97%
Mert most úgy érzi, hogy többet nem beszéltek, ezt mondtad neki. Miért kell erőltetni, ami nem megy? Amúgy is haragudtál, most meg vitatkoztatok, a képek miatt is dühös vagy... Ez az egész nagyon gyerekes, mindkettőtök részéről, pont annyira hibás vagy, mint ő!
2022. júl. 14. 00:39
 4/11 A kérdező kommentje:

Nem csak a kepeket vonta vissza, hanem a fontos dolgokat is

Ez nagyon megalazo

2022. júl. 14. 00:46
 5/11 A kérdező kommentje:
De megy , mimdenki szokott vitatkozni
2022. júl. 14. 00:47
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
mtit? mitvcvont visza?
2022. júl. 14. 01:35
 7/11 anonim ***** válasza:
86%

Te kezdted, verjelek szájba.

Gondolom egy játszmázós takonymáz vagy, aki azt hitte, hogy ha szétsértődik, bárki egy percig is könyörögni fog neki. Legközelebb viselkedj következetesen, ne úgy, mint egy manipulatív alja féreg.

Puszi

2022. júl. 14. 02:48
 8/11 anonim ***** válasza:
83%

Valószínűleg ő ezt nem így látja, és valóban nem szeretne veled beszélni még egyszer az életben. Feltételezem, hogy nem ez volt az első vita. Viszont úgy néz ki, hogy az utolsó. Te kimondtad, hogy vége, és ezek szerint ő is egyetért ezzel.

Azért törölt minden fontosat, hogy ne tudj visszaélni vele szakítás után.

2022. júl. 14. 05:09
 9/11 anonim ***** válasza:
95%

Ha nem akarom, hogy a párom elmenjen örökre, akkor nem viselkedek úgy vele, mint aki épp szakít. Ha fizetésemelést akarok kérni, akkor azt kérek, nem pedig beadom a felmondásom, hátha ajánlanak magasabb bért, hogy megtartsanak.

A saját hiúságod fontosabb volt, mint ez az ember. Fontosabb volt gyerekesen vergődni, mert azt hitted, érsz annyit, hogy bárki különb módon viselkedjen veled, mint te vele. Jó reggelt!

Majd most megtanulod a leckét. Én sem hagyom magam az ilyen "gyereide-menjinnen" embereknek, ha valaki hoz egy döntést, azt elfogadom, de utána nincs helye reklamációnak. Ha más nem, én majd tartom magam ahhoz, amiben megegyeztünk. Ha ez az, hogy többé ne beszéljünk, akkor nem beszélünk. Ugyanez vonatkozik azokra is, akik szakítanak, rájönnek, hogy a kutyának sem kellenek és vissza próbálják magukat könyörögni. Nem, életem, előbb kellett volna számolni azzal, hogy ha valamit kérsz, benne van a pakliban, hogy ténylegesen az fog történni.

26n

2022. júl. 14. 06:39
 10/11 anonim ***** válasza:
3%

Milyen fontos dolgot tüntetett el?

Szerintem hagyd a francba az ovis exedet, az első volt igaz és őszinte, amit mondtál neki és látod, hogy csak felb@szni tud, mást nem. Engedd el. Ha pedig annyira fontos volt, amit kitörölt és téged ez kifejezetten érint, akkor mondd meg neki, hogy legyen felnőtt és küldje át megint, aztán pápá. (Ha csak valami közös fotó, meg ilyesmi, akkor azt hagyd, felesleges szakítás után ilyen baromságokat tartogatni.)

2022. júl. 14. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!