Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érdekel és kedvelem de meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekel és kedvelem de meg sem keresem.Massal is van ilyen?22/L

Figyelt kérdés

O sem keres engem,én sem őt

Talán ugyanezt gondolja.Szemelyesen ha találkozunk akkor mindig szex a vége,utána együtt alvás,másnap egesznap együtt vagyunk.Mindig úgy érzem hogy lehetne több is,és hogy talán megkedveltem,de aztán inkább úgy vagyok vele hogy nem bonyolitom.

Ritkán jön haza máshol lakik jelenleg,par hónapig.Kapcsolatot nem akarok,vagy legalábbis azt erzem hogy vele nem érdemes..

Egy idő után mindig O szokott írni,bár valamikor egy hónapra rá ír..nem tudom én erdeklem e őt.

Mert ez az állítás,hogy ha érdekel valaki minket keressük nálam már megdőlt,mert hiába érdekel,nem keresem.De talán azért,mert félek hogy ebből részemről komolyabb lesz,részéről pedig nuku.

Talán jobb is így.

Bár a szex az már hiányzik vele.Eletemben nem szexeltem ilyen jót,mint vele.

Az az odafigyelés,az a tűz és az a gyengédség

Az utána való olelkezes

Talán ez az ami hozzá láncolt.

2022. júl. 6. 09:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki átesik ezen, nyugi. Két hónap és el is felejted.
2022. júl. 6. 09:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Biztos vannak mások is így ezzel.
2022. júl. 6. 09:24
 3/3 anonim ***** válasza:
51%

"Bár a szex az már hiányzik vele.Eletemben nem szexeltem ilyen jót,mint vele."

Jó ostobán gondolkodsz! Csak b.tál élni! Inkább a biztos langyoa fosba kapaszkodsz! Ennél jobbat is kúrhatnál! A normális kapcsolatról nem is beszélve. De neked agyad sincs hogy ezt felfogd.

2022. júl. 6. 12:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!