Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon leszűkítem a társkeresési esélyeimet
ha olyan pasival nem jönnék össze aki hitelt vesz fel,
vagy nem hiteltagadó?
Szerintem igen, a mai ingatlanpiaci helyzetben aki nem hitellel vesz lakást/házat, az nagyon ritka. És még mindig jobb, mint az albérlet, mert legalább biztosan tudod, hogy egyszer véget ér.
Mondjuk a "hiteltagadó" nem teljesen tudom, mit jelent? Még sose hallottam ezt a kifejezést.
2022. júl. 4. 20:23
2/19 A kérdező kommentje:
Hú de hülye vagy! Olvasd utána! Pont, hogy nem ér véget. Beledglesz mire kifizeted a mostani helyzet alakulásai miatt. Úrsiten hogy lehetnek ennyire idióták sokan. Gazdasági egyetemet végeztem, tudom miről beszélek.
Elég buta felvetés amikor az ország lakossági hitelállománya 154 milliárd. Vagyis kb. szinte nincsen olyan magyar akinek nincs hitele. Tehát ha valódi a kérdés, akkor külföldi párt keresel. Az igazán gazdagok pedig más pénzét költik, vagyis hitelt. (Robert Kiyosaki neve esetleg dereng?)
2022. júl. 4. 20:34
2. Szerintem leginkább ezzel az arrogáns, agresszív kirohanásaiddal szűkíted le az esélyeid.
2022. júl. 4. 20:39
5/19 A kérdező kommentje:
Nem keresek külföldit, és valóban sokaknak van hitelük ami borzalom szerintem. Nagyon-nagyon sokan szívnak emiatt, és nekem nem kell egy olyan pasi akivel szenvedés lesz az élet emiatt. Aki így gondolkodik, tehát hitelpárti, az nálam kizáró ok. Felelősségteljes ember nem így gondolkodik. És megérti egy normális ember, hogy azért nincs saját kecója valakinek, mert a magyar fizetés erre nem elég. Egyáltalán nem bánnám ha emiatt még a szüleivel élne, vagy albiban.
5: Attól függ. Lehet 40 évig albit fizetni, vagy 20 évig ugyanannyi törlesztőrészletet. Ha nem telik rá, az mindkét esetben szívás. Viszont ha telik, akkor látni kellene, mi a jobb út. Azt is látni kellene, mikor jártál jobban, ha 5 éve vetted 15 millióért, vagy most 22ért ugyanazt? Tehát minél hamarabb kell venni, ha hitelre is, nem szabad várni a semmire mert az évek eltelnek, kecó meg nem lesz.
2022. júl. 4. 20:48
Nem végeztél te gazdasági egyetemet, és nem tudod mit beszélsz.
Egy gazdasági szakembernek nem annyi fogalma van a hitelről, hogy "beledeglesz".
2022. júl. 4. 21:15
Ha nem lett volna hitel, most nem volna vállalkozásom és saját lakásom. 2 év és minden vissza lesz törlesztve. Én lakom a sajátomban, te meg menj a pasiddal a mamahoteljébe.
2022. júl. 4. 21:34
9/19 A kérdező kommentje:
Igaz, csak foszkot végeztem.
A konyhakéssel is lehet paradicsomot vágni meg embert ölni. Ettől nem mindenki szociopata, akinek van otthon konyhakése.
A hitel nem jó, nem rossz, hanem egy eszköz, és te döntöd el, hogy hogyan és mire használod.
Én pl. anno egyetemen felvettem a 2%-os diákhitelt, és betettem 5%-os állampapírba. Nyilván nem ebből gazdagodtam meg, de pár százezret kerestem, gyakorlatilag kockázatmentesen. Most akkor nekem se lenne esélyem nálad, mert nem vagyok “hiteltagadó”?
2022. júl. 4. 21:39
További kérdések: