Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, milyen fiút raktok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen fiút raktok barátzónába?

Figyelt kérdés
Ki lehet innen kerülni?
2022. júl. 2. 20:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Olyan fiút rakok barátzónába, akire csak barátként tekintek. Nincsenek semmi specifikus megkülönböztetőjelei, egyszerűen csak annyi, hogy nem tekintek rá _úgy_.

Nálam személy szerint ki lehet innen kerülni, ha elkezd közelíteni és egyértelműsíteni, hogy mást szeretne, bemutatni azt az oldalát is, amit addig nem láttam és ami nem annyira baráti. Udvarol, romantikus, mittudomén. Vagy összejön, és akkor happy end, vagy nem, és akkor véget ér a barátságunk is, de legalább a barátzónából kikerült.

2022. júl. 2. 20:20
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
Aki nem vonz szexuálisan.
2022. júl. 2. 20:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonló nézőponton vagyok mint az 1-es. Többnyire azokat teszem oda akik nem vonzanak egyàltalan és nem tudok velük elképzelni párkapcsolatot, szexet.

De előszokott fordulni az is nálam, hogy olyan valakit is beteszek a barátzónába, akivel több is lehetne részemről, de nem vagyok benne biztos, hogy ő is ugyan azt akarja, így megkímélem magam az esetleges kínos szituációl. Szóval ha van némi vonzódás külsőleg és belsőleg egyaránt akkor simán ki lehet ebből kerülni, viszont tenni kell érte. Figyelmesség, apró gesztusok, kezdeményezés és a legfontosabb ne legyél túl nyomulós.

2022. júl. 2. 22:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Aki iránt pont ugyanúgy érzek, mint a barátnőim iránt, tehát a romantikus érzések, vágyak hiánya a jellemző, de persze tudom szeretni a másikat, de nem úgy, mint a páromat. Nincs szexuális feszültség, semmi ingerem nincs intim módon közeledni. Aki nekem tetszik és vonzó, ahhoz például legszívesebben állandóan hozzá érnék, barátságban nincs ilyen késztetésem. Ezen csakúgy nem lehet változtatni, nekem még nem volt olyan férfi barátom, akinél bármi tudott volna romantikus érzéseket kelteni.
2022. júl. 2. 22:06
 5/7 anonim ***** válasza:
75%

A meleg barátjukat.

Heteróként is lehetsz olyan, akire úgy tekintenek, mint a meleg bnarátjukra.

2022. júl. 2. 22:45
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Akinek nincs pénze. Ja, bocs, velük szóba sem állok.

19/L

2022. júl. 11. 22:26
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
#6 miért van az, hogy a gyakoris incelek időnként nőnek hiszik magukat? :D
2022. júl. 11. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!