Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen fiút raktok barátzónába?
Olyan fiút rakok barátzónába, akire csak barátként tekintek. Nincsenek semmi specifikus megkülönböztetőjelei, egyszerűen csak annyi, hogy nem tekintek rá _úgy_.
Nálam személy szerint ki lehet innen kerülni, ha elkezd közelíteni és egyértelműsíteni, hogy mást szeretne, bemutatni azt az oldalát is, amit addig nem láttam és ami nem annyira baráti. Udvarol, romantikus, mittudomén. Vagy összejön, és akkor happy end, vagy nem, és akkor véget ér a barátságunk is, de legalább a barátzónából kikerült.
Én is hasonló nézőponton vagyok mint az 1-es. Többnyire azokat teszem oda akik nem vonzanak egyàltalan és nem tudok velük elképzelni párkapcsolatot, szexet.
De előszokott fordulni az is nálam, hogy olyan valakit is beteszek a barátzónába, akivel több is lehetne részemről, de nem vagyok benne biztos, hogy ő is ugyan azt akarja, így megkímélem magam az esetleges kínos szituációl. Szóval ha van némi vonzódás külsőleg és belsőleg egyaránt akkor simán ki lehet ebből kerülni, viszont tenni kell érte. Figyelmesség, apró gesztusok, kezdeményezés és a legfontosabb ne legyél túl nyomulós.
A meleg barátjukat.
Heteróként is lehetsz olyan, akire úgy tekintenek, mint a meleg bnarátjukra.
Akinek nincs pénze. Ja, bocs, velük szóba sem állok.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!