Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha tetszik a lány, de kiderül, hogy van pasija, beálltok a barátzónába?
Nem.
Szépen lassan abba fog maradni minden.
Nekem csak olyan nővel van igazi barátságom akivel gyerekkorunk óta ismerjük egymást. Vagy még max középsuliból.
De barát nem kell több. Ő pedig nálad többet szeretne.
Privát levelezésből kitenni kérdésre más magán gondolatait, a bányászbéka szintnél lejjebbi szinten van.
Legalább erőltesd meg magad, hogy a béka szintet elérd.Mert ahogy korosodsz, úgy fogsz még lejjebb csúszni.
Szóval kapard össze a romjaidat, aztán erőltesd meg magad, hogy legalább egy alsó szintűnek mondhasd magad.Nő létedre.
Ez egy minimum.
5+ Még ahhoz sincs affinitásod, meg eszed, hogy saját gondolataid legyenek.
Ami szégyen egy erősen öregedő nőtől. Legalább az életed folyamán eddig eljuthattál volna.
Ha bele is megy akkor a lepattanóra vár. És pl. nekem is volt olyan barátnő akitől megkaptam az "ő csak egy barát" mondatot, majd a 3.5 évet eldobva egyből vele melegedett össze.
Úgyhogy a te szempontodból nézve is jobb a távolság ha ekkora az összhang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!