Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nőként ki lehet jönni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként ki lehet jönni a barátzónából?

Figyelt kérdés

2021. okt. 2. 14:15
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
Pontosabban nem is kifejezetten barátzóna, mert kifejezetten nem vagyunk barátok, de jóban vagyunk, megvan az összhang, komoly témákról is nagyon jól tudunk beszélni és ezzel egyetemben nagyon jól elhülyéskedünk.
2021. okt. 2. 14:16
 2/29 anonim ***** válasza:
84%
NINCS barátzóna. Azért vagy csak barát, mert nem vonzod szexuálisan.
2021. okt. 2. 14:23
 3/29 anonim ***** válasza:
90%

Nálam ia volt egy srac aki mint nőtől távolságot tartott tőlem, de mint embertől viszont nem.

Én szépen elkezdtem puhatolózni.

Csábitgatni hogy egyáltalán tudna e kívanni. Illetve nőként is beszélgettem vele nem csak emberként (pl milyen nekem egy jó randi mikre vágyok egy ffitől stb), es itt már megtudtam mi van a távolságtartása mögött.(meg hogy miert is nincs nője)

Fullra nem jövünk ki, de sztem nőgyülőlő is.

Bármit amit mondok pl szeretnék valahova menni is egy ffival es nem csak allni a hidegben egy plaza elott mint az idióták, ezek tiszta ideg lett hogy szerinte meg az ember számit es azzal akivel szivesen vagyunk barhol lehetunk állhatunk csak akkor is jo.

Bakker...sokat akartam volna azzal hogy ne álljunk már a kvazi hidegben toporogva egyhelyben es szerettem volna élményeket vagy bármit azon kivul hogy allunk és lesünk??

Szoval szerintem mindig van annak háttere/nyomos oka amikor egy ffi 3 lépést tart.

2021. okt. 2. 14:25
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
*nálam is
2021. okt. 2. 14:25
 5/29 anonim ***** válasza:
87%

A női csábítasok hatása:a melletunk ülők elkezdtek engem lesni az egyik le akart szólítani, aztán rolam beszélgettek a pasik, csak ő egyedul nem vette a lapot.:D

Mint vmi impotens vagy nem is tudom.

2021. okt. 2. 14:27
 6/29 anonim ***** válasza:
84%
Nem jössz be neki, ez van.
2021. okt. 2. 14:28
 7/29 anonim ***** válasza:
61%
Nőként ki.
2021. okt. 2. 14:30
 8/29 anonim ***** válasza:
51%
Ha jol kevered a kartyat akkor siman. Csak Nonek kell lenned, aki meghodittatja magat
2021. okt. 2. 14:36
 9/29 A kérdező kommentje:
#8 mit értesz az alatt hogy jól kevered a kártyát? Mármint konkrétabban.
2021. okt. 2. 14:44
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem sikerült :(
2021. okt. 2. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!