Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként nekem nem sikerült, mivel azért kerültem barátzónába, mert szexuálisan nem tartott vonzónak. Nem vagyok az esete.
A fiú-lány barátságban csak 2 olyan ember között hiszek, akik közül egyik sem akar a másiktól többet.
Mi az a barátzóna? Szerintem nincs ilyen. Ha barátok vagytok, akkor nincs szexuális töltet, ha van, akkor nincs barátság.
Milyen viszonyban vagytok, mióta ismeritek egymást, érezted valaha, hogy flörtöl veled, nőként érdekled?
Szerintem mindegy minek aposztrofáljuk. Azért használtam ezt a kifejezést mert elég elterjedt.
Mint írtam is nem is vagyunk egészen konkrétan barátok. Jó ismerősök vagyunk. Kedveljük egymást, az összhang megvan. Ez tény. Mindig nevetünk, megnevettetjük egymást.
De nem is akarok mélyebben belemenni vagy kifejteni.
Azért kérdezem, mert egyrészt velem volt olyan hogy valaki sokáig úgy nem érdekelt aztán idő elteltével megtetszett.
Es máson is tapasztaltam olyat, hogy sokáig egyáltalán nem mutatta semmi jelét az érdeklődésnek, aztán x idő elteltével kezdett el csak olyan lenni, mint akinek tetszem.
Arra lennék kíváncsi hogy fel lehet-e ezt piszkálni valahogy kicsit. Kipuhatolózni.
(Sokáig bennem sem merült fel az a gondolat hogy köztünk lehetne valami.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!