Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy férfi rájön, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi rájön, hogy barátzónában marad, elfordulhat a nőtől?

Figyelt kérdés
Az történt, hogy aki korábban nagyon támogató, empatikus, érdeklődő és megértő volt, ennek ellenkezője lett, mikor világos lett számára, hogy tisztán barátként tekintek rá.Értésemre adta, hogy nem érdeklik a dolgaim, minek terhelem őt... Ez eléggé rosszulesett, mert előtte kifejezetten érdekelte minden, amit mondtam.
2022. febr. 13. 14:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem a barátság az egyik legnagyobb kincs. Még a bitcoinnál is többet ér.
2022. febr. 13. 14:56
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hiszen nem barátkozni akart veled.
 3/14 anonim ***** válasza:
76%
Persze. Ez nemtől független.
 4/14 anonim ***** válasza:
75%

Előfordulhat! Ő másra számított Tőled, mégha ezt nem is mondta így ki! Így mikor megtudta, hogy Te nem gondolsz bele semmit, nem érdekel úgy, csak barátként tekintesz rá, akkor már nem vagy tovább érdekes neki!

Sőt kicsit lehet rosszul esik olyankor már neki, hogy úgy érezte kicsit bíztattad!

Elősször nem tisztáztátok le a határokat?

5/14 A kérdező kommentje:

Mivel mindketten kapcsolatban voltunk külön-külön, igaz, én közben szingli lettem, de neki gyerekei is vannak.

Én totál azt hittem, nem érez barátságnál többet, és mivel soha nem mondta ki, hogy szerelmes lenne, vagy másképp is érdekeltem volna, ezért ez csak gyanú a részemről.

Mással nem tudom magyarázni, hogy amíg eddig kedves és érdeklődő volt, fordult 180 fokot, miután megtudta, hogy jelenleg nekem senki nem tetszik és elvagyok szingliként.

2022. febr. 13. 15:00
 6/14 anonim ***** válasza:
21%
Ugyan minek kéne egy nő lelki szemetesének lenni?
2022. febr. 13. 15:08
 7/14 anonim ***** válasza:
71%
Igen, de ő nem is volt a barátod valójában.
2022. febr. 13. 15:08
 8/14 A kérdező kommentje:

6

Lelki szemetes? Szerintem alap egy barátságban, hogy a felek meghallgatják egymást és segítenek a másiknak.

2022. febr. 13. 15:10
 9/14 anonim ***** válasza:
75%

Az is alap egy barátságban, hogy levágja az ember, hogy a másik többet akar...

Ti nem voltatok barátok. Ő többet akart, te pedig egy kényelmes kelléket.

2022. febr. 13. 15:11
 10/14 anonim ***** válasza:
85%

"Én ezt barátságnak tételeztem, nem tárgyként tekintettem rá, nem kellékként."

Akkor mégis hogy nem esett le, hogy többet akar???

2022. febr. 13. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!